kao selena gomez

Zavodljivo izdanje: Nina Badrić nije mogla odoljeti vrućem trendu

18.04.2023 u 19:30

Bionic
Reading

Hrvatska pjevačica Nina Badrić odjenula je vrlo popularan bijeli top i tako se priključila Hailey Bieber i Seleni Gomez koje su ovaj trend učinile još poželjnijim

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Nina Badrić često nas oduševljava svojim pogođenim stajlinzima, a ovoga puta podijelila je fotografiju u zavodljivom bijelom topu.

Bijeli topovi, odnosno potkošulje ili majice bez rukava, možda su na prvu skroman modni komad, no ove sezone postali su vrući trend koji je preplavio modne piste i kolekcije najluksuznijih brendova, kao i feedove društvenih mreža influencerica i fashionistica.

Odoljeti mu nije mogla niti Nina Badrić koja je sa zavodljivo opuštenom frizurom i crvenim ružom kombinirala upravo običan bijeli top koji na njoj, mora se priznati, izgleda apsolutno pogođeno.

  • +7
Nina Badrić Izvor: Profimedia / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Među onima koji su dokazali da se radi o jednom od najpoželjnijih komada nedavno su bile i 'neprijateljice' Hailey Bieber i Selena Gomez koje su uslijed javnih prepirki ipak pronašle nešto zajedničko - jednostavnu i senzualnu bijelu potkošulju.

Nina Badrić tako je još jednom dokazala koliko je upućena u najnovije trendove te oduševila obožavatelje spojem ovog običnog komada s glamuroznim crvenim ružem i srebrnim nakitom kojima je kreirala običan, a toliko elegantan stajling.