ODLIČAN STAJLING

Nina Badrić za posjet Milanu osmislila genijalan look s cool komadom za kojim luduje modni svijet

17.02.2023 u 11:12

Bionic
Reading

Nina Badrić u svakoj prigodi izgleda sjajno bez obzira radi li se o nečem svečanijem ili kombinacijama za svaki dan

Nina se ovih dana nalazi u Milanu, a za šetnju je osmislila odličnu modnu kombinaciju s mladenačkom vibrom.

Robusne gležnjače veliki su hit ove sezone, a fashionistice ih naprosto obožavaju jer će svakom stajlingu pa i onom najobičnijem dati dobrodošlo osvježenje i dozu buntovništva.

Da je itekako upućena u trendove, ali ih slijepo ne prati zgodna Zagrepčanka je dokazala i ovim stajlingom za koji je dobila samo bezbrojne komplimente.

'Sve moje želje u jednu stanu. Živite! Ne čekajte vikende praznike i odmore neka svaki dan bude slavljenički i praznik. Za sve pare i kusur i bakšiš!', poručila je Nina pored fotografije u modnoj kombinaciji koja u trenu briše godine.

  • +6
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Marija Mladjen/ATAImages/PIXSELL

Nina je vješto iskombinirala statement narančasti kaput i mini haljinu na kopčanje, a stajling bez greške nadogradila uz pomoć trendi combatica.

Nije zaboravila niti na detalje koji su neizbježni za svaki uspješan look. Sunčane naočale retro stila i omiljena francuska kapa začini su ovo casual izdanje za svaku pohvalu.

Inače, jedna od najpopularnijih regionalnih glazbenica na Dan zaljubljenih gostovala je u Beogradu, a njezin je elegantni stajling sve očarao. Prigodno za Valentinovo, Nina je tad blistala u upečatljivom crvenom odijelu sa svjetlucavom aplikacijom na sakou, koja je dala dašak posebnosti ovom stajlingu, a svoj elegantni outfit nadogradila je statement cipelama u istom stilu.