ključni dodaci

U ovim tajicama Nina Badrić nije mogla proći nezapaženo, ali zvijezda stajlinga ipak je torba koja je hit ovog proljeća

19.02.2023 u 18:52

Bionic
Reading

Nina Badrić uživa u zasluženi odmor provodi u susjednoj Italiji, a za šetnju Milanom odabrala je upečatljiv stajling i pri tome otkrila kako i ona u ormaru im hit torbu sezone

Italija je često odredište naše pjevačice Nine Badrić. Naime, ondje živi njezina sestra Sunčica s kojom je izuzetno bliska. Nina sestru i bajkovitu Italiju često posjećuje, a za vrijeme odmora obožavatelje nerijetko razveseli pokojom fotografijom. Usput, Nina pokaže i modne kombinacije i predmete koji odmah privuku pažnju. Uvijek Elegantna i ženstvena, Nina se na odmoru voli malo poigrati s modom te posegnuti za chic i urbanim komadima.

Za šetnju Milanom izbor je pao na tajice upečatljivog i odvažnog printa u crveno bijeloj boji, a kombinaciju je 'primirila' klasičnim komadima poput bijele majice i crne kratke jaknice. A našli su se tu i vrlo trendi komadi – combat gležnjače, robusan model zadebljanih potplata koji je trendi već nekoliko sezona, te oversized torba brenda Louis Vuitton koja se pokazala pravom zvijezdom ovog dnevnog, vrlo chic stajinga. Naime, upravo je ova torba s istaknutim logom brenda jedna od najpoželjnijih modnih dodatak ove sezone.

Tote torbe obožavane su zbog kombinacije praktičnosti i elegancije, a od sada dolaze u još uzbudljivijim kombinacijama boja i dimenzija. Vrlo praktične, ali i luksuzne, neke od najpoželjnijih torbi od sada dolaze u modelima vrlo velikih dimenzija. Ove zime obožavane modni dodaci u skladu su s najvećim aktualnim modnim trendom, oversized odjećom i izgledaju bolje no ikada.

  • +6
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Marija Mladjen/ATAImages/PIXSELL