PUNO SVJETLOSTI

Zavirite u staklenu kuću Jasona Stathama

26.05.2011 u 07:00

Bionic
Reading

'Staklena kuća' Jasona Stathama estetski je vrlo lijepa, ali je više namijenjena muškarcima, a on se sada želi skrasiti sa ženom koju voli

Glumac Jason Statham prodaje svoj holivudski dom za 2,74 milijuna dolara. Jason se na Hollywood Hills doselio prije gotovo deset godina i, iako ga uz velebno zdanje vežu emocije i ugodna sjećanja, ipak se odlučio na prodaju jer gradi novi dom.


Kako javljaju američki mediji, Jason je krenuo s gradnjom ljubavnog gnijezda za sebe i svoju odabranicu Rosie Huntington-Whiteley. Njegova holivudska 'staklena kuća' broji 2.300 kvadrata, tri spavaće sobe, tri kupaonice te bazen ograđen živicom.

Budući da se sastoji od mnogo prozora i staklenih zidova nazvali su je staklenom kućom. Baš zbog tih osobina kuća se kupa u prirodnom svjetlu i pruža pogled na lijepu okolinu. 'Kuća je prava muška kuća i Jasonu je služila dok je bio sam, ali sada želi nešto u čemu će moći uživati i njegova Rosie', izjavio je neimenovani izvor. Pogledajte u našoj fotogaleriji kakve se ljepote odriče Jason.