MODERAN INTERIJER

Zavirite u nevjerojatno uređen ljetnikovac slavnog nogometaša

27.03.2018 u 17:35

Bionic
Reading

Svijetli tonovi, mnogo stakla i masivnih elemenata od tamnog drva ono su što najbolje opisuje novu oazu Arsenalova nogometaša Pierrea-Emericka Aubameyanga koja se nalazi u luksuznom dijelu Londona

Za svoju novu vilu u Londonu francuski nogometaš Pierre Emerick Aubameyanga izdvojio je vrtoglavih 16 milijuna funti (135 milijuna kuna). Raskošna nekretnina prostire se na nekoliko stotina kvadrata u elitnom dijelu britanske metropole, kvartu East Finchley te na prvi pogled njezin vanjskim izgledom ne odskače mnogo od ostalih kuća građenih u tipičnom engleskom stilu.

Cigla, mnogo bijelih prozora i vrt ono su što ima skoro svaka bolje opremljena kuća u Londonu, no ono po čemu se ovaj ljetnikovac uvelike razlikuje od ostalih je interijer koji ostavlja bez daha.

  • +20
Ljetnikovac Pierre-Emerick Aubameyanga Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Već pri samom ulazu u kuću vidi se njezina raskoš i elegancija koja prevladava i u najsitnijim detaljima. Pored golemog mramornog stubišta nalazi se i lift obložen velikim ogledalom koji povezuje dva kata i podrum.

Prostrani hodnici vode do kuhinje koja je uređena u minimalističkom tonu, a elementi zbog aluminijskog izgleda podsjećaju na restoranske kuhinje. Tu je i blagovaonica koja odiše svježinom zbog bijele boje koja prevladava u njoj, ali i komforom zbog udobnih materijala koji su birani.

Središnji dio prizemlja svakako je dnevni boravak u kojem također prevladala bjelina s tek pokojim tamnijim detaljem, a ni u njemu ne nedostaje prirodne svjetlosti koju pružaju veliki prozori i terasa s koje se izlazi u vrt.

Na gornjem katu kuće nalazi se šest spavaćih soba od kojih svaka ima i svoju zasebnu kupaonicu te je svaka uređena u različitom dizajnu.

Glavna spavaća soba koju je nogometaš izabrao za sebe i svoju suprugu posebna je i zbog velikog garderobnog ormara koji je obložen drvenim plohama i ogledalom.

Moderan dizajn u ovom je domu stvorio dojam hladnoće i čistih linija, što se dodatno postiglo korištenjem skupih materijala kao što su masivno drvo i mramor.

Ono što ovu nekretninu čini izuzetno luksuznom je kućno kino koje se smjestilo u podrumu kao i unutarnji bazen, sauna, vinarija te sigurnosni sustav popraćen kamerama po čitavoj kući.