ŠTO NAM DONOSE TRENDOVI?

Zavirite u bakin ormar i posudite trend za kojim i ove godine luduju modne ovisnice

21.12.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Imamo odličnu vijest - biseri će i ove zime vladati ulicama! Nakit koji je krasio našu odjeću i modne dodatke od glave do pete tijekom 2018. godine ponovno sramežljivo proviruje s polica high street trgovina

Biseri su oduvijek bili omiljeni odabir onih dama s profinjenim modnim ukusom, no potkraj 2017. se ovaj pomalo zaboravljeni trend vratio na velika vrata. Ne pamtimo kada je zadnji put jedan trend opčinio ljubiteljice mode diljem svijeta kao što je to bio slučaj s biserima.

View this post on Instagram

She shells

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

View this post on Instagram

Day Dreaming☁️

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Nakon što su kolekcije za proljeće/ljeto 2018. modnih kuća Miu Miu, Alexander McQueen i Naeem Khan obilježili biseri, high street trgovine su preplavili statement komadi cipela, torbica, vesti, haljina i nakita ukrašenih biserima, a zahvaljujući torbici u potpunosti izrađenoj od umjetnih bisera na površinu je isplivao novi modni brend Shrimps, čije su torbice priželjkivale sve živuće trendseterice.

Taman kada smo mislili da je ovom trendu došao kraj i da će biseri ponovno otići u zaborav, na policama trgovina ponovno se pojavilo pregršt komada ukrašenih ovim glamuroznim nakitom, a mi smo izdvojili nekoliko omiljenih komada u koje se isplati investirati novac.

  • +14
Biseri su ponovno 'in' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije