veliki povratak

Biseri su posvuda: Modni trend koji je zaludio svijet

14.06.2017 u 08:49

Bionic
Reading

Najdraži nakit Coco Chanel doživio je svoj veliki povratak. Biseri su preplavili trgovine i zasluženo zasjeli na prvo mjesto 'must have' ovosezonskog komada. Iako su oni pravi investicija koja će trajati godinama, ove godine nose se na apsolutno svemu i uopće nije bitno je li riječ o imitaciji, a high street brendovi vrve odjevnim komadima i modnim dodacima s ovim kultnim detaljem

Biseri su i službeno ponovno u modi. Trend koji je nekad bio simbol društvenog statusa, moći i bogatstva vratio se na velika vrata. Iako je proteklih godina vladao minimalistički kroj i čisti komadi bez napadnih uzoraka ili detalja, najdraži nakit Coco Chanel ove sezone doživio je pravi bum.

Bilo da je riječ o modnim dodacima, odjeći ili obući, biseri su posvuda. Luksuzne modne kuće poput Guccija, Givenchyja i Nicholasa Kirkwooda vratile su im zaboravljeni sjaj, a high street brendovi potrudili su se ovaj trend uklopiti u sve odjevne komade.

O pomami koju je izazvao ovaj kultni modni detalj svjedoče i prepune ulice djevojaka odjevenih u chic krpice koje krase biseri, poput traperica s ušivenim biserima ili bluzama s biserom umjesto gumbića.

Trendseterice su ih već naveliko prigrlile, a kreativni brendovi nakita u povoju iskoristili su trenutak i dizajnirali originalne komade. Duna Sab studio i Sia Zadar samo su neki od brendova čije ponosne vlasnice ručno izrađuju svaki komad nakita.

Efektne biserne naušnice ili cipele optočene njima podignut će i najobičniju odjevnu kombinaciju, a ukoliko ne možete uložiti u kvalitetan komad pravog bisernog nakita, ništa zato. Trgovine high street brendova preplavili su osebujni primjerci nakita, odjeće, obuće i torbi optočenih njima.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte najljepše komade ukrašene biserima koje možete pronaći u trgovinama i priuštite sebi glam trenutak u stilu Audrey Hepburn baš svaki dan.

  • +35
Biseri su doživjeli povratak na velika vrata Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije