CHIARA FERRAGNI

Zavidna kolekcija: Lijepa Talijanka zimu ne može zamisliti bez ovih neodoljivih toplih i mekih kaputa

15.01.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Talijanka Chiara Ferragni, jedna od najpoznatijih modnih blogerica na svijetu, uvijek iznova inspirira fashionistice, pa nije ni čudo da godinama slovi kao modna ikona

Slavna Talijanka koja sa suprugom, reperom Fedezom očekuje drugo dijete, svojim sjajnim modnim stilom ne prestaje osvajati odličnim modnim kombinacijama.

Zgodna plavuša koja živi na relaciji LA-Milano, slaže ludo dobre stajlinge jedan za drugi kao od šale, a njezin Instagram profil prepun je odličnih outfita koje vrijedi iskopirati.

Kad se radi o zimskim stajlinzima, Chiara je velika ljubiteljica toplih i udobnih teddy kaputa te doista ima impresivnu kolekciju koju bismo radili preselili i u svoju garderobu.

  • +13
Chiara Ferragni Izvor: Profimedia / Autor: Mimmo Carriero/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kaputi ovoga stila pokazali su se univerzalnim komadom u koji vrijedi uložiti više novca jer su čim zahladi uvijek na tronu popularnosti.

Osim prekrasnog Max Marinog komada u smeđoj koji je već nekoliko sezona jedan od najpoželjnijih teddy kaputa, Chiara ima još nekoliko trendi kaputa od mekog i toplog umjetnog krzna baš poput onog od kojeg se izrađuju plišani medvjedići po čemu su teddy kaputi i dobili ime.

  • +8
Teddy kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Talijanska blogerica i dizajnerica poznata je i po tome što se nimalo ne boji eksperimentirati s bojama i uzorcima pa se opskrbila se i primjercima u ružičastoj i plavoj, pa ako ste ovih dana u lovu na sniženja, znate što trebate napraviti.

Upravo je spomenuti tamnoplavi teddy kaput, Chiara s puno stila iskombinirala s udobnim sivim hlačama, plavim džemperom, robusnim crnim čizmama i Birkin torbicom reptiskog uzorka.