DANIELA TRBOVIĆ:

'Zastrašujuće je to što se bližim 50-oj'

30.05.2013 u 20:53

Bionic
Reading

Daniela Trbović otvoreno je progovorila o sinu Lovri, godinama, ljubavi, ali i financijskoj situaciji

Daniela Trbović polako privodi kraju snimanje 'EUnigme' koja se emitira do 28. lipnja, ali još ne zna kamo će na godišnji. 'S obzirom na financijsko stanje, rekla bih da zasada nikamo. Smješkaju nam se Mrežnica i jarunsko jezero, no nadam se da ćemo do kraja ljeta izaći iz recesije i da ćemo se smješkati na Brijunima', kaže Daniela.

Na pitanje vjeruje li još u ljubav i može li se zamisliti pred oltarom, kaže: 'To ne, nisam ni prvi put kad sam se udavala. Dva netočna navoda: vjenčanica klasična - ne i oltar - ne, jer nisam vjernica. A ljubav? Ne budim se svaki dan s mišlju: 'Oh, hoću li ga sresti?' Nisam u niskom startu, ali kad mi se dogodi nešto lijepo u životu, spremna sam. Na zadnjim nogama.'


Iako će uskoro navršiti 50 godina, savršen izgled duguje prvenstveno genetici i nada se da će njezina majka doživjeti 90-e pa da se, kako kaže, i ona ima čemu nadati. A na pitanje vrijedi li to i za muškarce, odgovara: 'Ne, samo za žene. Oni su nebitni. Mislim, od njih nemamo što očekivati kad je duljina života u pitanju', kaže voditeljica.

Prokomentirala je i kako se osjeća sa skoro 50 godina. 'Pa moram priznati da je to pomalo zastrašujuće. Kad sam Lovri rekla da želim da idemo na neki koncert, moj me 13-godišnjak prezrivo pogledao i rekao: 'S tobom na koncert? Jesi li ti normalna? Pa ne možemo nas dvoje zajedno na koncert!' Onda sam ja njemu rekla: 'Luzeru, ne možeš nigdje sam i ako želiš na koncert, ići ćeš s mamicom', kaže simpatična Daniela.