'HVALA MOJOJ LJUBAVI'

Zašto Tina Katanić krije svoga dečka?

05.05.2014 u 15:26

  • +2

Tina Katanić za Ipanemu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ipanema

Bionic
Reading

Tina Katanić okrunjena je drugi put u svojoj karijeri. Najprije je 2005. postala Kraljica Hrvatske, a prošlog je vikenda osvojila novu lentu – pobijedila je u sedmoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju'

'Nisam se još probudila iz sna. Osjećam se kao princeza iz bajke. Iznenadila sam ljude, vidjeli su da sam puno više od manekenke. Uglavnom, u ovom showu pobjedu odnesu sjajne glumice, mislila sam da će i ovoga puta biti tako', rekla nam je Tina Katanić koja je nakon pobjede morala otići u Split zbog posla.


Tina se u HTV-ovu showu pokazala kao prava emotivka i odlična zabavljačica, a kad je čula da su nju i Marka Tolju proglasili pobjednicima, rasplakala se u maniri Miss svijeta.

'Suze su mi samo počele teći, to je reakcija koja se dogodila u minuti. Kada sam čula naša imena, nisam mogla vjerovati, a kad sam krenula plakati, mislila sam si O, ne, cmizdrim na TV-u!', rekla je Tina koja je pala Marku Tolji u zagrljaj da se ne vidi ta emotivna reakcija.


Slavlje je, kaže Tina, potrajalo do sitnih sati, a do zore su s njom slavili njeni roditelji.

'Nikad to nisam doživjela. Tatu sam vidjela u novom svjetlu, pravi je čager', smije se Tina koja nam nije htjela odati tko je njena ljubav koju je pozdravila u pobjedničkom govoru, jer svoj privatni život pomno čuva od javnosti.

'Da pričam o privatnom životu bila bih još više po medijima, ali odlučila sam da to ne želim. To je samo moje', rekla je Tina.