ISCRPNE PRIPREME

Zašto su žene umorne na godišnjem odmoru?

05.11.2012 u 09:39

Bionic
Reading

Žene se toliko izmore prilikom priprema za odlazak na odmor da im je na kraju svega dosta pa kada godišnji počne, one su preumorne da bi uživale

Osam od deset žena u studiji britanske tvrtke Owners Direct reklo je da nemaju nikakvu pomoć partnera u planiranju i pripremi godišnjeg odmora.

Kada se odredi željena destinacija, čak 82 posto žena samo obavlja rezervaciju letova, plan puta i sve ostale sitnice, od nabavke stvari do pakiranja.

Oko 69 posto žena izjasnilo se da su također same u planiranju aktivnosti vezanih uz sigurnost doma dok su na putu te se same pobrinu za zalijevanje biljaka i provjeru stana.

Tako je jedna ispitanica rekla da nakon što se dogovori sa suprugom o destinaciji, on se potpuno isključi i više ne pita za godišnji. Daily Mail piše da neke žene namjerno preuzimaju svu odgovornost na sebe jer ne vjeruju partnerima da će dobro odraditi pripreme i organizaciju.

Do takvih su odluka došle nakon loših iskustava - muškarci su znali spakirati krive stvari ili napraviti neke druge pogreške u organizaciji.

Muškarci se najčešće u cijelu priču uključuju na početku odmora - jer voze automobil do odredišta.