MLAĐE JE SLAĐE

Zašto su starija žena i mlađi muškarac idealna kombinacija

07.09.2009 u 08:03

Bionic
Reading

Stariji muškarac i znatno mlađa žena nisu neuobičajena kombinacija, ali kada je riječ o starijoj ženi i mlađem muškarcu, još uvijek će mnogi sumnjičavo podići obrve. Ipak, čini se da i ta kombinacija polako, ali sigurno ulazi u zonu normalnoga

Kada se Demi Moore prvi puta u javnosti pojavila sa svojim mlađahnim dečkom Ashtonom Kutcherom, podigla se velika prašina. Svi su prognozirali brzi raspad veze, ali Demi i Ashton već godinama dobro funkcioniraju.

Što je toliko privlačno u vezi starije žene i mlađeg muškarca? Zapravo nitko to ne može pouzdano reći, ali rezultati nedavnih istraživanja pokazuju da muškarcima nije važno koliko žena ima godina, nego samo kako izgleda.

Starija žena zna uživati u muškome tijelu

Poznata seksualna terapeutkinja i psihologinja Tracy Cox kaže da muškarce privlače starije žene jer su bolje u krevetu od mlađih. Pokušavajući dati odgovor na to zagonetno pitanje, Tracy Cox provela je malo istraživanje među muškarcima koji su otkrili zašto ih privlače mlađe žene.

Starije žene znaju što rade

Ključna stvar je iskustvo. Nakon trideset i neke godine, žene su već promijenile određeni broj partnera, susrele su se s ugodnim, ali i manje ugodnim situacijama. Iza njih su različiti ljubavnici koji su zahtijevali različite pristupe. Nakon svega toga žena je stekla određeno iskustvo i znanje koje sada može primijeniti na svome mlađahnom ljubavniku. Mlađa žena možda ima čvršće tijelo, ali starija žena svome će mlađem ljubavniku znati priuštiti nenadmašno seksualno iskustvo.

Starije žene preuzimaju vodstvo

Među najprivlačnijim odlikama starijih žena, muškarci su naveli upravo inicijativu. Žene nakon određenih godina više nemaju problema sa strahom i sramom, pa glatko preuzimaju stvar u svoje ruke. Njima nije problem inicirati seks, predložiti položaj i isprobati novu tehniku, a mnogim muškarcima upravo to je afrodizijak. Mlađe žene još su uvijek blokirane sramom, pa očekuju da većinu posla napravi muškarac. Starije žene znaju da je seks pružanje zadovoljstva u kojemu ravnopravno sudjeluju oba partnera. Mlađi muškarac ima tijelo koje voljno i sposobno, a starija partnerica ima mašte i petlje odvesti ga tamo gdje je već bila.

Starije žene se ne žure

Starija partnerica nikada ne žuri jer zna da će dugotrajniji seks rezultirati većim zadovoljstvom za oboje. Ona zna polako, ali sigurno dovesti muškarca do vrhunca. Ključno je što i ona uživa u igri, a to je za partnera iznimno privlačno. Muškarci vole žene koje surađuju u krevetu, a starije žene to rade savršeno. Tijekom dugotrajnoga odnosa, starija žena svome mlađem partneru otkriva i prenosi svoje iskustvo, znanje i vještine, a to muškarcima itekako imponira. 'Sa starijom ženom nemam onaj osjećaj da to što prije mora biti gotovo. Sve je nekako polako, ali jako lijepo', rekao je jedan 25-godišnjak tijekom istraživanja.

Kod starijih partnerica muškarci najviše vole samopouzdanje
Starije žene obožavaju

Muškarci su egocentrični i vole kad im se žene dive. Uživaju u njihovim pohvalama. 'Kad sam imao dvadeset godina, bio sam u kratkoj vezi s 38-godišnjakinjom. Dosad mi je to najbolje iskustvo. Uživao sam u njezinom divljenju prema mome tijelu. Stalno je dodirivala moja prsa i ruke. Stalno me ljubila, opipavala svaki moj mišić, kožu i cijelo tijelo. Osjećao sam se poput grčkoga boga. Nikada u životu me nitko tako nije uzbudio', ispričao je danas 39-godišnji instruktor ronjenja.

Starije žene imaju više samopouzdanja

Bez obzira na to kako izgledala, samouvjerena ljubavnica uvijek je poželjna. Prema mišljenju psihologa, mlađe muškarce privlače starije žene upravo zbog samopouzdanja kojim zrače. Samopouzdane žene nemaju problema s traženjem stvari koje žele. One znaju da ono što ne traže neće ni dobiti. Želi li starija žena da joj partner dodiruje grudi, jednostavno će mu uhvatiti ruku i staviti je tamo. Mnogim mlađim ženama to je neugodno i boje se da će partneri takav potez shvatiti kao kritiku. Međutim, to je potpuno pogrešno jer većina muškaraca voli izravan pristup.