BUNTOVNI PACIJENTI

Zašto su Škorpioni noćna mora za bližnje

22.11.2017 u 06:42

Bionic
Reading

Svaki je zodijački znak povezan s određenim organima i dijelovima tijela. Škorpion je povezan s donjim dijelom probavnog sustava, kožom, spolnim i reproduktivnim organima. To su ujedno i područja koja su kod Škorpiona najčešće zahvaćena zdravstvenim tegobama

Podložni ste i ozljedama, zaraznim bolestima, izraslinama i alkoholizmu. Škorpion može unijeti u organizam velike količine alkohola prije nego što osjeti neposredne posljedice, no tako se izlaže većem kumulativnom učinku ovog štetnog spoja.

Nemarni tipovi

Povremeno ste nemarni prema tijelu i propuštate se zaštititi od zaraza, trovanja i ozljeda. Na upozorenja odgovarate buntom i inatom. Kad se razbolite noćna ste mora za bližnje i za medicinsko osoblje jer je vašu složenu i tajnovitu ličnost teško pročitati.  

Liječnik vam često ne uspijeva postaviti ispravnu dijagnozu jer ne želite iznijeti simptome kojih se stidite. Što vas upornije ispituje o vašim tegobama, to vi prkosnije odbijate suradnju. Potreban vam je visoko intuitivan liječnik koji će vidjeti kroz vaš oklop i razotkriti ono što ste prešutjeli.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Snažna volja za izlječenje

Srećom, koliko ste tvrdoglavi prema medicinskim radnicima, toliko se žestoko odupirete bolestima. Ako se razbolite, vaši su najjači aduti čvrsta, nepokolebljiva volja i naglašena sposobnost regeneracije.

Preživljavanje je vaša specijalnost, što se očituje u izreci da se Škorpioni mogu ponovno roditi i uzdići se kao feniks iz pepela.