TJEDNI HOROSKOP

Buran tjedan je pred Lavovima, a Blizancima stižu lijepe vijesti

20.11.2017 u 06:50

Bionic
Reading

Tjedan pred nama vrlo je izazovan za Vage i trebale bi se suzdržati od donošenja važnih odluka. Osjetite li da veza s partnerom nije ono što trebate, nemojte napraviti nešto što biste kasnije mogli požaliti. I u poslovnom okruženju trebat će vam više spremnosti na kompromis. Pred Škorpionima je razdoblje idealno za ulazak u nove poslove i projekte, kao i za osamostaljenje, a i na ljubavnom planu kucnuo je čas da okušate sreću

Problemi koji Ovnove čekaju na poslovnom i financijskom planu mogli bi se odraziti i ljubavni život. Preuzmite svoj dio odgovornosti i ne iskaljujte se na partneru. Napetosti neće nedostajati, ali moglo bi nedostajati sna pa smanjite unos kave.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikove očekuje porast poslovnih i obiteljskih obaveza koje bi se mogle odraziti i na zdravlje. Udvarat će vam se netko tko nije vaš uobičajeni tip, no godit će vam njegova pažnja. Pokušajte se bolje prilagoditi kolegama i njihovim prohtjevima.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Velik dio slobodnog vremena Blizanci će provesti pomažući drugima, no pazite da ne iskoriste vašu dobronamjernost. Uz postojeće obaveze na poslu očekuju vas i neka nova zaduženja. Tražite li posao, stižu lijepe vijesti.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovima se smiješi dobitak od igara na sreću, ali izbjegavajte potencijalno opasne aktivnosti i pripazite prilikom rukovanja oštrim predmetima. Ako ste u vezi, ljubavna katarza mogla bi vas ohrabriti na zaruke ili planiranje obitelji.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Buran tjedan je pred Lavovima. Financije i kućanski poslovi bit će kamen spoticanja u odnosu s partnerom, a ni s kolegama neće baš sve teći glatko. Umjesto iskaljivanja nervoze na bližnjima, radije odite u šetnju, meditirajte ili se opustite uz čaj od kamilice.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice samci će upoznati nekoga tko im se neće odmah svidjeti, no nakon duljeg razgovora shvatit će da su pogriješili u procjeni pa će ga poželjeti što prije ponovno vidjeti. Otvorit će vam se zanimljive poslovne prilike koje biste trebali ugrabiti bez bojazni da niste dorasli izazovu.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sumnje i strahovi koji će proganjati Vage prolazne su prirode pa je bolje da ne donosite važne odluke dok ste u ovakvom raspoloženju. Problemi s kolegama bit će uzrokovani vašom tvrdoglavošću i nesposobnošću prilagodbe. Pokažite više spremnosti na kompromis.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samci Škorpioni zračit će posebnim seksipilom pa ako već neko vrijeme želite prići simpatiji, pravi je trenutak da okušate sreću. Vrijeme je povoljno i za ulazak u nove poslove i projekte, kao i za osamostaljenje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelcima ulazak u vezu s nekim tko je zauzet ili pomirenje s bivšim partnerom neće donijeti očekivano zadovoljstvo, a vezani ne bi trebali probleme gurati pod tepih. Krajnji je trenutak i da razmislite o novim načinima uštede pa se odreknite nekog luksuza. Zdravstvene smetnje bit će psihosomatskog podrijetla pa pronađite djelotvoran način opuštanja.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umjesto da bez potrebe ulaze u sukobe, Jarci bi nesporazume s kolegama trebali pokušati rješavati mirnim putem. Dokažite svima da ste profesionalac koji ne dozvoljava da mu osobni afiniteti utječu na rad. Pod stresom ste, pomognite si odlaskom na masažu.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Burna zbivanja na osjećajnom planu potaknut će Vodenjake na razmišljanje o smislu veze koja zahtijeva mnogo truda. Ne donosite brze zaključke i odvojite još vremena za razmišljanje. Od kadrovskih promjena koje vas neće oduševiti kasnije biste mogli imati koristi.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osjećajni život Riba će procvjetati pa ako ste samac, što više izlazite i družite se s ljudima jer je pred vama susret koji će vas ostaviti bez daha. Ako ste u vezi, s voljenim ćete se odlično slagati. Najviše uspjeha ostvarit će oni koji poslovno surađuju s inozemstvom, a nije isključena ni mogućnost preseljenja zbog posla.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia