VENERA U ŠKORPIONU

Veze i prijateljstva su na kušnji - prijete provale ljubomore i bijesa!

18.11.2017 u 08:16

Bionic
Reading

Ove je godine Venera, planet ljubavi, ljepote i kreativnosti, u Škorpionu od 7. studenog do 1. prosinca. Ovaj tranzit daje krila Škorpionima, Ribama, Rakovima, Jarcima i Djevicama, koji imaju dobrih izgleda za ostvarenje svojih ljubavnih stremljenja. S druge strane, Bikovi, Lavovi i Vodenjaci bit će nespretniji ili će nailaziti na prepreke na tom planu

Kad je u ovom vulkanski strastvenom znaku, Venera dobiva na intenzitetu i seksualnosti. Svjesniji ste tuđe spolne energije i imate istančaniji njuh za tuđe feromone. Ovo je pogodno vrijeme za razvijanje tehnika udvaranja i vođenja ljubavi te za dosezanje višeg nivoa intimnosti s voljenima.

Venera u Škorpionu čini vas dubljima i ozbiljnijima u međuljudskim odnosima.

Milija vam je intima dobro poznatog društva nego bučni večernji izlasci među nepoznate. U ljubavi težite potpunom spajanju s predmetom žudnje, dok vas površno koketiranje neće zadovoljiti. Pretrpite li odbijanje, dugo ćete biti prožeti gorčinom i bijesom.

Izgledne su provale ljubomore u svim okolnostima - sa ili bez dokaza, bilo da ste u vezi ili ne. Uhodit ćete i špijunirati voljenog, pokušavat ćete mu provaliti u mobitel i mail, raspitivat ćete se kod zajedničkih znanaca o njegovim kretanjima.

U vezama i prijateljstvima aktualizirat će se pitanje prevlasti. Stare se rane otvaraju i prijete obnovom sukoba. Koji god bio povod, suzdržite se od nasilja i oprostite partnerima, rođacima i prijateljima. Trajno neprijateljstvo škodi svima umiješanima.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia