A NE PEČE KOLAČE

Zašto se udebljala Barbara Radulović?

14.12.2012 u 11:51

Bionic
Reading

Barbara Radulović otkriva zašto se udebljala, od koga je naslijedila talent za ples te kako će provesti blagdane

Barbara Radulović u 'Plesu sa zvijezdama' niže same desetke, a za njezin talent, kako kaže, 'krivi' su roditelji. 'Mama i tata kao mladi rasturali su plesom hotelske terase i bili su pravi čageri, pa valjda gene vučem i od njih jer i ja plešem cijeli život', kaže Barbara za prilog E.

Diplomirana ekonomistica koja već četiri godine radi kao izvršna producentica televizijskih formata, a voditeljstvom se bavi tek honorarno, kaže kako štedi koliko god može. 'Prije mi se znalo dogoditi da odem na kavu, a završim s dvije vrećice kupljenih krpica. To mi je bila strast. Ali shvatila sam da mi je to potpuno nevažno. Sada sve štedim za putovanja. Ljetos sam prvi put bila u Americi, u New Yorku. Nije me se dojmio jer me općenito ne oduševljavaju zapadne civilizacije koje grcaju u lovi', kaže 30-godišnjakinja i priznaje kako joj je velika želja volontirati za djecu u Africi.

Božić će provesti u krugu obitelji, koja je, kako kaže, redovito zeza: 'Kad ćeš se udati, nisi u cvijetu mladosti', ali ona spremno odgovara: 'Naravno da bih voljela imati djecu jednog dana kad nađem nekoga koga ću toliko voljeti da ću s tim čovjekom željeti djecu'.

Iako ne voli peči kolače, priznaje kako se udebljala tijekom 'Plesa sa zvijezdama', ali za to ima razlog: 'Bez obzira na tempo, udebljala sam se dva kilograma. No to je kod mene normalno prije svake zime jer se za nju spremam kao medvjed, pa počnem stvarati zalihe. To je moj prirodni bioritam', kaže Barbara.