PRELJUB DUG GODINU DANA

Zašto je suprug napustio Khloe Kardashian?

11.07.2013 u 09:37

Bionic
Reading

Muž Khloe Kardashian napustio je prije mjesec dana njihov obiteljski dom, a navodni je razlog njegova jednogodišnja veza s drugom ženom

Lamar Odom, suprug Khloe Kardashian, varao je svoju ženu više od godinu dana, piše američki časopis Star. Lamar je, navodno, u vezi s 29-godišnjom Jennifer Richardson od siječnja 2012. Par se upoznao u jednom striptiz klubu u Washingtonu, nakon što je Lamar odigrao utakmicu za Dallas Maverickse.

'Lamar i Jennifer večerali su zajedno te noći u intimnom separeu, a zatim joj je on skinuo cipele i počeo joj maziti noge. Između njih je bila strašna kemija', rekao je izvor. Lamar je ubrzo otišao, ali noć nije završila na susretu u klubu. Lamar je navodno pozvao Jennifer u svoju hotelsku sobu.

'Čim je stigla, on joj je oduzeo mobitel čije je dijelove i bateriju razmjestio na različita mjesta u hotelskoj sobi, jer se vjerojatno bojao da će njihov odnos snimiti', navodi izvor i dodaje da se Lamar odselio od Khloe 8. lipnja te da se još uvijek nije vratio kući.
Glasnogovornik Khloe Kardashian negirao je da se preljub dogodio, ali Lamarov glasnogovornik nije odgovorio na upite magazina Star.

Stranica Showbiz Spy kaže kako je Khloe cijela situacija jako uznemirila te da moli svog supruga da joj se vrati.