FASHION GURU

Zašto je Sanja Milanović pogriješila s torbom?

16.04.2013 u 10:18

Bionic
Reading

Stajling Mije Begović asocirao je Fashion Gurua na film 'U raljama života', a sve zbog šala s uzorkom leoparda. Iva Jerković pak od glave do pete asocira ga na film 'Erogena zona'

Naime ovaj tjedan naš Feshi odlučio je stajlinge poznatih povezati s filmovima iz regije te zanimljivim komentarima secirati njihov modni izričaj.

Outfit Sanje Musić Milanović asocira ga na film 'Gruntovčani', a Guru se posebno okomio na njezinu torbu, nalik na poštarsku. Osim toga, zbog stajlinga mu izgleda kao da će odbaciti torbu pa otplesati jedan splet kola.

No zato mu je osvježenje bila Daniela Trbović, jer odlično nosi crno-bijelo i ne izgleda kao opatica. Djeluje sretno i zadovoljno.

Za Feshija je zgodna Iva Jerković asocijacija na film 'Erogena zona'. Od glave do pete, kaže Guru. Iako ima primjedbu na čizme, naš modni znalac kaže da je za Ivu vrijeme stalo.


Mia Begović zbog tigrastog šala asocirala ga je na film 'U raljama života'. No na njezin casual outfit nema ozbiljnih primjedbi, osim što bi ga još začinio naočalama i pravac - špica.

Zašto ga stajling Jelene Rozge podsjeća na film 'Leptirica', a Ive Balaban na 'Lude godine', te zašto su ga Ivana i Marija Husar podsjetile na kontrolorke, pogledajte u fotogaleriji i odlučite slažete li se s komentarima te ne zaboravite glasati tko vam je glam, a tko blam.