BUĐENJE LIBIDA

Zašto je ovo doba idealno za vođenje ljubavi

11.05.2014 u 08:34

Bionic
Reading

Brojni su razlozi zbog kojih je seks u proljeće sjajan! Provjerite i sami te dopustite svome libidu da se probudi

Konačno! Proljeće je stiglo, a to znači da je vrijeme da odbacite teške zimske kapute te da nabacite laganu i seksi proljetnu odjeću. U slučaju da vam je i libido spavao zimski san, sada je pravo vrijeme da se probudite i u tom smislu. Proljeće je idealno vrijeme za seks! Ne vjerujete? Vrijeme je da se uvjerite i sami.

Toplo vrijeme je seksi
Toplije vrijeme zahtijeva manje odjeće, a skidanje u svima budi onaj poznat seksi osjećaj. Osim što se bolje osjećate u svojoj koži, primjećujete i golu kožu drugih ljudi, a sve to poziva na seks…

Seks je bolji uz otvoren prozor
Nakon zime svi jedva čekaju da otvore prozore i spavaju uz dotok svježeg zraka. Ali znate što? I seks je bolji uz otvoreni prozor, posebno kad osjetite mirise proljetne noći… Sva osjetila tada vam budu opijena.

Senzualnost, ali bez znoja
Vrući seks uvijek se nekako veže uz ljetne mjesece, ali i proljetni seks jednako je senzualan, samo nema toliko znojenja jer temperature nisu pretjerano visoke.

Proljetna kiša kao afrodizijak
Jeste li se ikada strastveno ljubili na proljetnoj kiši? Ako niste, vrijeme je da i to isprobate. Osjećaj je nevjerojatan i pamtit ćete ga do kraja života.

Pozitivna strana alergija
Oni koji su alergični u proljetnim danima izbjegavaju izlaziti te ostaju u zatvorenom prostoru. A što raditi u zatvorenom prostoru? Uživati u seksu! To je sjajan način da si skratite vrijeme, a i bolje ćete se osjećati.

Seksi spavaćice
Zbogom flanelu i debelim pidžamama! U proljeće većina žena uskače u seksi spavaćice i zbog toga se osjeća seksi. A kad se žena osjeća seksi, to znači da će biti više seksa. Živjelo proljeće!

Sezona seksa
Znate li da u životinjskom svijetu postoje sezone parenja? Naravno, stvari drugačije funkcioniraju kod ljudi, ali nekoliko je istraživanja pokazalo da se češće seksamo u proljeće. Kad se budi priroda, bude se i naši nagoni…