NASTUP U X FACTORU

Zašto je Miley razočarala fanove?

18.11.2013 u 12:18

Bionic
Reading

Miley Cyrus gostovala je kao posebna gošća u 'X Factoru', no njezin nastup, sudeći po komentarima na Twitteru, nije nimalo impresionirao obožavatelje kontroverzne zvijezde

Šefovi 'X Factora' bili su u strahu pitajući se što će na pozornici tog gledanog talent showa izvesti skandalima sklona Miley Cyrus, no rezultat je bio razočaravajući, piše Daily Mail.

Miley (20), koja će ovoga tjedna proslaviti 21. rođendan, iznenadila je mnoge pojavivši se bosonoga i u dugoj zlatnoj haljini, a u jednom je trenutku imala i neobičan modni dodatak na glavi, turban.
 
Čini se da je ova ipak čedna opravica razočarala fanove mlade zvijezde koju u posljednje vrijeme viđamo samo u oskudnim izdanjima.

No nije samo njezin outfit neugodno iznenadio obožavatelje - smileri su bili nezadovoljni i njezinom vokalnom izvedbom 'Wrecking Ball', prema njihovom mišljenju vrlo lošom.

'Mislim da bih bolje otpjevao 'Wrecking Ball' od Miley', glasio je jedan komentar na Twitteru.

'Marc Jacobs, hvala ti za večeras. I Bricku Laneu na turbanu', objavila je Miley na Twitteru, jer je dugu zlatnu haljinu koju je nosila u 'X Factoru' osmislio slavni dizajner.
  
Mlada zvijezda je najavila i svoju veliku europsku turneju iduće godine.
 
'Bit ću ponovno u Engleskoj na proljeće. Dugo nisam bila tu i baš se veselim', rekla je Miley, punom parom promovirajući svoj aktualni album 'Bangerz'