ŽELI I ONA

Zašto Catherine Zeta-Jones zavidi suprugu?

31.01.2013 u 11:44

Bionic
Reading

Glumica Catherine Zeta-Jones tvrdi da nije nimalo ljubomorna na supruga Michaela Douglasa koji se u najnovijem filmu 'Behind The Candelabra' ljubi s kolegom Mattom Damonom

43-godišnja velška ljepotica gostovala je u showu Ellen DeGeneres te se raspričala o novoj ulozi Michaela Douglasa, pomalo neobičnoj za njega.

'Nikad nisam poljubila Matta Damona. Tako sam ljubomorna', našalila se Catherine na svoj račun, pogotovo nakon što joj je Ellen otkrila kako je i ona imala priliku poljubiti Matta u svom showu.

Catherine ima dugu listu glumaca s kojima se ljubila. Tako je sretnica koja se ljubila s Bradom Pittom i Antonijem Banderasom.


226096,218021 ,199279,198786

Otkrila je i da je Michael tijekom snimanja filma s Bradom bio pun razumijevanja. 'Sjećam se dana kad me Michael pitao što danas snimam. Rekla sam mu da snimam scenu s Bradom u krevetu, a on je odvratio - 'samo naprijed, curo'', otkrila je Catherine.

Njezin suprug Michael Douglas u filmu 'Behind The Candelabra', koji će se prikazati ove godine, glumi legendarnog pijanista i vokala Liberacea, dok Matt Damon utjelovljuje njegovog ljubavnika.