NA SAVJET PRIJATELJA

Zašto bi Nives Drpić trebala ići psihijatru?

07.05.2013 u 12:07

Bionic
Reading

Senzualna Nives Drpić otkrila nam je kako se provela na nedavnom obiteljskom odmoru, zašto više ne izlazi te zašto joj prijatelji sugeriraju da ode psihijatru

Najspominjanija žena nogometaša, Nives Drpić, nedavno se vratila s Bruneja gdje je s obitelji uživala u odmoru, čime je demantirala priče da ona i Dino više nisu zajedno.

'Bilo je divno, baš obiteljski', rekla je Nives koja je tamo bila više nego primijećena, a nakon dolaska doma dočekale su je već poznati zadaci jedne kućanice.

'Poprilično sam očajna kućanica. Čak su mi prijatelji preporučili psihijatra. Uviđam da nisam normalna. Čim sam došla doma, iako sam letjela cijelu noć i nisam spavala, ušla sam u stan i odmah počela čistiti', rekla nam je Nives i dodala da je loš domaćin jer stalno vidi nešto za čistiti, pa joj prijatelji čim dođu sakrivaju krpe i deterdžente.

Što se tiče noćnog života, sve rjeđe izlazi.

'Zasitila sam se noćnog života. Zagreb mi nema nešto za ponuditi, uvijek je sve isto, a izlaze i neka nova djeca, tako da ostajem radije doma i odradim beauty sleep', otkrila je Nives i dodala kako s Dinom održava strast iako su kilometrima daleko.

'Zanemarili smo strast trenutno, no ima to svojih čari. Skype smo također zanemarili jer nas muči vremenska razlika. No snalazimo se', rekla nam je Nives koja će supruga vidjeti za mjesec dana.