GABRIELA HEARST

Prvo se proslavila prestižnim torbicama, a sad njezine haljine nose sve utjecajne dame od Kate Middleton, Angeline Jolie do Melanije Trump

01.10.2020 u 12:56

Bionic
Reading

Sučeljavanje dvaju predsjedničkih kandidata Joea Bidena i Donalda Trumpa izazvalo je ogromno zanimanje svjetske javnosti te se reakcije na račun njihove debate još nisu smirile pa su stajlinzi Jill Biden i Melanije Trump ostali u sjeni

Svjetski su se mediji raspisali o burnoj predsjedničkoj raspravi okarakteriziranoj kao najžešća ikada viđena u TV prijenosu.

Za tu su se večer obje dame pomno dotjerale, pa je tako supruga demokratskog kandidata Joe Bidena, Jill Biden zablistala u haljini s potpisom proslavljene urugvajske dizajnerice Gabriele Hearst, najpoznatije po svojim prepoznatljivim torbicama koje obožava Meghan Markle, ali i naša estradna zvijezda Severina.

Riječ je o haljini ženstvenog kroja koja nosi jednu važnu ekološki obojenu poruku jačajući tako važnost brige o našem planetu. Jill je odabrala koktel haljinu u smaragdnozelenoj nijansi jednostavnog dizajna koja joj je odlično pristajala.

Posebnost ove elegantne kreacije je u tome što je načinjena od reciklirane tkanine promičući tako načelo održive mode što je veliki trend u modnom svijetu.

Stajling bez greške, supruga Joea Bidena upotpunila je kultnim Valentinovim štiklama Rockstud, naušnicama s biserima i zaštitnom maskom (Athleta).

Zanimljivo je kako je gospođa Biden tu haljinu već nosila 2017. godine na jednom humanitarnom događanju za pomoć djeci.

Dizajnerica je na svojoj web stranici pohvalila ideju Jill Biden koja recikliranjem te haljine od reciklirane tkanine poslala važnu poruku o važnosti očuvanja okoliša.

'Kakvo iznenađenje i čast vidjeti da je na sinoćnjoj raspravi dr. Jill Biden reciklirala GH haljinu koju je nosila prije tri godine. Klimatske promjene najveća su prijetnja s kojom se suočavamo kao vrsta. Nažalost ono što smo izgubili ne možemo oporaviti, ali možemo sačuvati i obnoviti. Za to nam je potrebna politika, a trenutačno samo jedna strana nažalost priznaje ono što je stvarno protiv svih znanstvenih dokaza. Glasajte u studenome', poručila je Gabriela Hearst na Instagramu ispod fotografije Bidenovih na pozornici.

Usprkos tome što je više nego očito da Gabriela Hearst nije na strani Donalda Trumpa, članice njegove obitelji Melania i Ivanka pak jako vole nositi njezine ženstvene i elegantne kreacije.

Ivanka Trump je upravo na sučeljavanju predsjedničkih kandidata nosila elegantni bijeli sako i hlače koji su naglasili njezinu vitku liniju, a i Melania je u nekoliko prigoda nosila dizajn urugvajske dizajnerice.

Osim dama iz obitelji Trump, chic kreacije Gabriele Hearst osvojile su i druge poznate trendseterice poput Kate Middleton, Angeline Jolie, grofice od Wessexa, Lady Gage, Amal Clooney, Nicole Kidman, Anne Hathaway, Demi Moore, Emme Stone, Alicije Vikander, Zoe Kravitz, Oprah, Julije Roberts, Rosie Huntington-Whiteley...

Prilikom posjete Australiji i Oceniji vojvoda od Sussexa 2018. godine, Meghan Markle je nosila crnu haljinu A-kroja s potpisom dizajnerice Gabriele Hearst.