Ljubav na prvi pogled

Zara ima savršene suknju i top, nošeni zajedno ili odvojeno, izgledaju spektakularno

04.04.2024 u 11:59

  • +6

Zara top i suknja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

S proljećem otvorena je sezona romantičnih i lepršavih modnih komada, a na policama Zare krije se najspektakularniji boho čipkani dvodijelni set savršen za elegantne večernje izlaske, ali i ljetne festivale

Boho trend već godinama osvaja srca fashionistica svojom boemskom estetikom i bezbrižnim, nesputanim duhom. Među brojnim manifestacijama ovog stila, dvodijelni setovi od čipke nametnuli su se kao veliki favoriti ove sezone osvojivši ormare zaljubljenica u modu svojom eteričnom elegancijom i romantičnim šarmom.

Popularnost boho kompleta od čipke leži u njihovoj sposobnosti da izazovu osjećaj ženstvenosti i slobode bez puno kompliciranja ili kombiniranja. Čipka, sa svojom delikatnošću i zamršenom teksturom, daje dašak sofisticiranosti i senzualnosti svakom kompletu, dok dvodijelni stil djeluje tako svestrano.

Jedan od razloga zašto su ove kombinacije izazvale takvo oduševljenje je njihova prilagodljivost raznim prilikama. Bilo da se radi o intimnoj večeri, sofisticiranom događaju ili odlasku na ljetni festival, ovi kompleti nude elegantnu i udobnu opciju koja se s lakoćom prilagođava svakoj prilici. Tajna se krije u dodacima s kojima ćete kombinirati ove 'total lookove' i čipkaste, boho komplete učiniti neodoljivim izborom za gotovo svaku prigodu.

A sve ljubiteljice estetike i outfita inspiriranih 70-ima i 'hippie' kulture oduševit će spektakularni dvodijelni set koji se krije na policama Zare.

Romantičan i laskav dvodijelni boho čipkani set iz Zare

Novitet iz Zare je 'total look' koji se sastoji od bodija i midi suknje s asimetričnim rubom. Oba komada su plavo-sive boje i izrađena od poluprozirne, elegantne čipke. Laskava midi suknja ima elastičan visok struk i prodaje se po cijeno od 19,95 eura. A kako suknja ne uključuje podstavu kombinacija s odgovarajućim topom, čiji cijena iznosi 17,95 eura, je savršena, praktično i estetski. Poluprozirni bodi otkrivenih ramena s ravnim izrezom na preklop djeluje vrlo eterično i zavodljivo. Ako ga odjenete za večernji izlazak sigurno nećete pogriješiti, dok suknja u kombinaciji s kaubojskim čizmama će vas transformirati u kraljicu ljetnih festivala.

Bilo da ga da suknju i top nosite kao komplet ili zasebno u kombinaciji s ostalom odjećom, jedno je sigurno, ova Zara stilska formula savršena je za kreiranje jedinstvenih lookova.