hit model

Najljepša suknja za proljeće stigla je u Zaru: Košta manje od 50 eura i već ima listu čekanja

14.03.2024 u 09:30

Bionic
Reading

Na Zarine police stižu proljetni hit komadi, a posebno se izdvaja suknja midi dizajna u ekru boji koja se slaže s baš svime iz ormara i podiže svaki stajling

Odbrojavanjem dana koji nas dijele do proljeća rastu i poželjni modni komadi koje želimo dodati u ormar. No, ako ste jedna od onih koja se odlučila na sve popularniju capsule garderobu s malo odjeće, ali redom vrlo lijepom, laskavom i međusobnog lakom za kombiniranje koja rješava stajlinge od jutra do mraka, tu je suknja iz Zare koja vam se mora naći na radaru. Naime, ovaj jednostavan ali efektan komad već ima listu čekanja i košta 49,95 eura.

Volumioznog kroja, s ušivenim bočnim džepovima i bogatog materijala ova suknja lako se kombinira s tankim puloverom koji još itekako dobro dođe u rane proljetne dane, ali i u uske topove i male bucket torbice što će kreirati neodoljivo chic stajling.

Ako se koji slučajem ranije domognete ove modne poslastice, slobodno je kombinirajte s još uvijek trendi čizmama i postignite vrlo urban stajling ili pak posegnite za tenisicama koje baš nikad ne izlaze iz mode.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Zahvaljujući teksturiranoj teksturi mješavine pamuka, ovo je jedna od onih udobnih suknji koje postaju neizostavne u ormaru, a ovaj dizajn jedan je od najljepših koje je Zara predstavila u svojoj proljetnoj kolekciji.

  • +6
Midi suknja i mokasinke Izvor: Profimedia / Autor: STEFANO COSTANTINO / MEGA / THE MEGA AGENCY / - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA