MODNA IKONA

Zar ona nije najbolje odjevena trudnica

05.11.2014 u 11:20

Bionic
Reading

Lijepoj glumici Blake Lively trudnoća itekako dobro pristaje pa se svako njezino pojavljivanje u javnosti pomno bilježi. Modna ikona, očekivano, još nije imala modnih promašaja

Bivša zvijezda 'Tračerice' snimljena je u šetnji njujorškim ulicama, a pozornost je privukla svojom vitkom figurom i zanimljivim predimenzioniranim kaputićem koji nikako nije dao naslutiti da se ispod njega krije trudnički trbuščić.

Crveno-crni kaputić sa zvonolikim rukavima modne dizajnerice Lindsey Thornburg Blake je vješto kombinirala s crnim skinny trapericama i čizmama do koljena od brušene kože, a look je zaokružila žarkocrvenim ružem.

Široki kaputići poput ponča i plašteva hit su ove jeseni, a ako je suditi po Blake, savršen su izbor za trudnice. Ovaj trend prvi je uspješno isfurao Burberry plaštevima s monogramom kojima su se s prvim hladnijim jesenskim danima zaogrnule bojne poznate ljepotice poput Olivije Palermo, Rosie Huntington-Whitely i Sarah Jessice Parker.

Lijepa trudnica Blake nedavno se prošetala u šarenom, indijanskim motivima inspiriranom kaputiću sličnog kroja poput ovog crveno-crnog i odmah pobrala pozitivne modne kritike.

Blake jednostavno modno ne griješi, što je uostalom jedan od razloga zbog kojeg je nazivaju modnom ikonom, a 27-godišnjoj glumici treba odati priznanje za stil jer, za razliku od drugih poznatih ljepotica, ona svoju odjeću isključivo bira sama, bez usluga stilista.