VRIJEDAN KOPIRANJA

Zar ne izgleda ludo dobro? Dua Lipa ima jesenski stajling bez greške, a njezin bismo baloner tako rado pospremili u ormar

22.09.2021 u 11:29

Bionic
Reading

Poput slavnih sestara svog dečka Anwara Hadida, pop zvijezda Dua Lipa velika je pristalica trendova kakvi su modnom scenom drmali 90-ih godina i početkom milenija, a navedeno je ponovno dokazala na ulicama New Yorka

U modnom smislu ništa ne sugerira početak jesenske sezone poput zagasitih nijansi boja i kariranog uzorka, a upravo se ovim simbolima jeseni u svom novom stajlingu vješto poigrala 26-godišnja Dua Lipa.

U društvu svog odabranika i njegove majke, bivše manekenke Yolande Hadid, Dua se ulicama New Yorka prošetala u odjeći od koje se isticao smeđi baloner s neodoljivim detaljem.

Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nalik dugom sakou iz 80-ih, zahvaljujući podstavljenim ramenima, spomenuti baloner stiže s detaljem kožnog remenčića u službi gumba, a ispod njega nazirala se kombinacija bijelog topića s čipkom i minijaturne plisirane suknje kariranog uzorka.

Retro dojam stajlinga jedna od najvećih pop zvijezdi današnjice uspjela je istaknuti modnim dodacima poput minijaturne torbice te odabirom čizama s efektom krokodilske kože.

  • +3
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia