U STILU DEVEDESETIH

Zbog odvažnog dekoltea kakav se ne viđa svaki dan mnogi su se okretali za Duom Lipom

30.08.2021 u 14:23

Bionic
Reading

Dua Lipa, baš poput drugih it djevojaka Hailey Bieber ili Belle Hadid, za svoje stajlinge crpi inspiraciju iz modnog razdoblja ekscentričnih 80-ih i osebujnih 90-ih

Komadi kakvi su se nosili u 90-ima, poput npr. traperica visokog struka i ravnih nogavica, crop topova ili glomaznih tenisica, vladaju modnom scenom.

Slavne trendseterice ne mogu se zasititi kombinacija karakterističnih za to razdoblje, a poznata britanska glazbenica koja je nedavno proslavila 26. rođendan sjajno je osmislila cool stajling nadahnut 90-ima.

  • +3
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odvažan korzet s dubokim dekolteom tartan uzorka koji potpisuje legendarna dizajnerica Vivienne Westwood spojila je sa širokim trapericama od ispranog crnog trapera i crnim tenisicama robusnog izgleda.

Efektni remen i sunčane naočale u stilu 90-ih upotpunili su ovaj look nagrađivane glazbenice na putu do studija.

Inače, vlasnica velikih hitova poput 'New Rules' ili 'Be The One' proslavila je 26. rođendan partyjem u društvu svojih najbližih, a među njima je bio i njezin dugogodišnji dečko Anwar Hadid, inače mlađi brat poznatih manekenki Gigi i Belle Hadid.

Dobro raspoložena Dua pozirala je tad s neobičnom krznenom kapom pomalo nalik na lavlju grivu i s puno balona, uz poruku: 'Ja sam Lav, nije teško pogoditi', poručila je hvaljena pjevačica rođena u Londonu 22. kolovoza 1995. u znaku Lava.