LJEPOTICA U CRNOM

Zanosna Penelope Cruz ukrala svu pažnju u senzacionalnoj haljini

18.11.2018 u 15:27

Bionic
Reading

Osim glumačkim talentom, španjolska diva Penelope Cruz može se pohvaliti istančanim modnim ukusom kojim rijetko griješi kada je riječ o pojavljivanju na crvenim tepisima svečanih događanja

Uz talijansku divu Sophiu Loren, pop pjevačicu albanskih korijena, Duu Lipu i glumačku kolegicu Liv Tyler, 44- godišnja Penelope Cruz postala je glavna zvijezda tradicionalne njemačke dodjele nagrada Bambi u Berlinu.

Uoči uručenja zlatnog kipića Bambija u kategoriji 'Najbolje međunarodne glumice', Penelope Cruz svojim izgledom i svečanim izdanjem uspjela je potpuno zasjeniti ostatak uzvanika na dodjeli nagrada.

Kako se doznaje, za besprijekorno izdanje Penelope Cruz na dodjeli nagrada Bambi zaslužan je modni stilist Freddy Alonso i njezina glumačka kolegica i sunarodnjakinja, Goya Toledo.

  • +5
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navedeni dvojac svoju slavnu klijenticu odjenuo je jedinstven model crne haljine na jedno rame koja se, osim laskavim krojem, ističe asimetričnim donjim dijelom s porubom ukrašenim plisiranom tkaninom u formi volana.

Riječ je o takozvanoj 'Flamenco' haljini koju potpisuje popularan australski dizajner makedonskog podrijetla, Toni Matičevski.

Njegovu svečanu kreaciju, koja je predstavljena u sklopu nove kolekcije resort, Penelope je nosila je uz jednostavne sandale crnih remenčića dok je modne dodatke svela na minimun. Uz crnu torbicu od satena, dobitno izdanje istaknula je decentnim visećim naušnicama koje su obogatile frizuru zalizane punđe.