UŽITAK ILI POSAO?

Zanosna Dolores u društvu mlađeg frajera

10.02.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Premda živi u centru Zagreba, glumicu Dolores Lambašu nije lako uhvatiti u šetnji trendi mjestima. Ipak, danas se pojavila na špici, popila kavu i sve to u društvu nepoznatog muškarca

Ni sunce ni relativno toplo vrijeme nisu spriječili glumicu Dolores Lambašu da se zabunda za šetnju zagrebačkom špicom. Grijala ju je debela bijela pernata jakna, pojačana krznom oko vrata, a sunčane naočale bile su jedine koje su odavale da je vrijeme u Zagrebu takvo da se kava može popiti i na terasi kafića.

Upravo smo ondje uhvatili Dolores koja se očito dobro zabavljala u društvu nepoznatog muškarca. Osim kave, par je uživao i u šetnji gradom.

Zagonetni muškarac možda ima veze s novim poslovnim planovima koje je Dolores najavila u siječnju. Tada je, naime, rekla da se nakon pauze vraća poslu, a kad odradi snimanje filmova i sapunica, vratit će se na kazališne daske te se okušati u glazbenim vodama. Ove bi godine trebao izaći i njezin literarni prvijenac, roman 'Penelopa'. Osim ambiciozne poslovne godine, Dolores je sasvim zadovoljna i na ljubavnom planu, premda eventualne planove u tom dijelu života nije htjela otkriti.