EMILY RATAJKOWSKI

Zanosna brineta otkrila sve adute: Ovako oskudan bikini dugo nismo vidjeli

13.11.2018 u 11:43

Bionic
Reading

Atraktivna brineta Emily Ratajkowski jedna je od najtraženijih manekenki današnjice, a svoje raskošne obline, na veliku radost svojih fanova, rado pokazuje

Slavna brineta ovih dana puni baterije u sunčanoj Australiji gdje uživa u morskim radostima na plaži u društvu prijateljice.

Nema tko se nije okrenuio za seksi brinetom koja često uveseljava svoje obožavatelje oskudnim kreacijama.

Naravno, 27-godišnja Amerikanka ne krije da se dobro osjeća u svojem tijelu pa je spremno uskočila u minijaturni bikini otkrivši senzacionalno tijelo.

  • +11
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zavodljiva ljepotica u nedavnom intervjuu za The New York Times otkrila je svoj ležeran pristup dijeti i tjelovježbi.

'Stvarno nisam tip za tjelovježbu. Vjerojatno sam jedina u modnom businessu. Nemam trenera i ne idem u teretanu. Radije odem u duge šetnje s prijateljicama. I to je to', ispričala je Emily koja je šokirala iznenadnom objavom da se u tajnosti udala.

  • +36
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Naime, samo dva mjeseca nakon prekida četverogodišnje veze s Jeffom Magidom, lijepa je Amerikanka izgovorila sudbonosno 'da' u njujorškoj vijećnici. Sretnik je filmaš Sebastian Bear-McClard.

Inače, lijepa Emily je gorljiva aktivistica za ljudska prava pa je nedavno uhićena u prosvjedima u Washingtonu protiv Bretta Kavanaugha, a među poznatima koji su uhićeni bila je i poznata komičarka Amy Schumer.