PETICA IZ STILA

Slavna brineta plijenila poglede u Zarinim krpicama

28.09.2018 u 10:09

Bionic
Reading

Da bogati i slavni ne pate od skupocjenih dizajnerskih komada dokaz je proslavljeni model Emily Ratajkowski, koja je na ulicama Milana plijenila poglede u stajlingu s potpisom Zare, jednog od najpopularnijih brendova današnjice

Slavna ljepotica Emily Ratajkowski, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu Robina Thickea 'Blurred Lines', jedna je od najpopularnijih modela današnjice i vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata, zbog čega ju redovito viđamo u oskudnim bikinijima. No, lijepa brineta je za tjedan mode na sebe nabacila ipak nešto više krpica, prošetavši ulicama Milana u savršeno usklađenom stajlingu koji bismo rado iskopirali.

  • +8
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Emily, koja često voli kombinirati dizajnerske i high street komade, odlučila se za pleteni smeđi top bez rukava (139,90 kn) i maksi suknju s prorezom (229,90 kn) s potpisom španjolskog high street brenda Zara. Ovim potezom slavna brineta je još jednom dokazala da odjeća ne mora biti skupa da bi izgledala dobro.

Ipak, slavna brineta stajling je začinila nešto manje pristupačnim dizajnerskim komadima - popularnim bijelim sandalama s neobičnom petom u kombinaciji drva i metala s potpisom brenda Jacquemus, retro smeđim sunčanim naočalama s potpisom brenda Garrett Leight i efektnom smeđom torbicom u obliku lončanice sa zelenim konopom s potpisom brenda Montunas.