plijenila ljepotom

Zanosna Brazilka pokazala isklesano tijelo u vrućem kupaćem kostimu

03.07.2017 u 11:37

Bionic
Reading

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio ljetovanje je odlučila provesti u Grčkoj gdje je plijenila pažnju u atraktivnom kupaćem kostimu. Zanosna brineta istaknula je obline i pokazala isklesanu liniju na kojoj bi joj pozavidjele žene diljem svijeta

Jedna od najljepših žena svijeta, Victorijina anđelica Alessandra Ambrosio zapažena je u vrućem izdanju od kojeg bi mnogim muškarcima zastao dah. Brazilska manekenka uslikana je na jednoj od pješčanih plaža na grčkom otoku Mykonosu gdje ljepotica boravi na odmoru zajedno s biznismenom Jamiejem Mazurom i njihovim sinom Noahom.

Atraktivna manekenka koja je krasila naslovnice vodećih svjetskih magazina kao što su Vogue, Marie Claire, Harper's Bazaar, Cosmopolitan, GQ i brojni drugi, golicala je maštu u bijelom čipkastom kupaćem kostimu. Dekoltirani kupaći otkrio je ljepotičine obline i isklesano tijelo na kojem Brazilka marljivo radi cijele godine.

  • +19
Alessandra Ambrosio pokazala isklesano tijelo u čipkastom kupaćem kostimu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

176 centimetara visoka Ambrosio gotovo da nema nepravilnosti na tijelu, a na ovakvim nogama pozavidjele bi joj žene diljem svijeta. Ljepotica je uživala u morskim radostima bez imalo šminke na licu, a iako ima 36 godina te zbog posla kojim se bavi svakodnevno nosi tešku šminku, atraktivna brineta izgleda kao da je još uvijek u ranim dvadesetima.

Ono što mnogi ne znaju je da je zgodna Victorijina anđelica 2004. i sama pokrenula vlastitu liniju kupaćih kostima nazvanu Alessandra Ambrosio by Sais, a samo tijekom prvog mjeseca prodano je čak 10.000 primjeraka.