NIKAD ELEGANTNIJA

Zanosna 63-godišnjakinja obara s nogu u crvenom

17.02.2017 u 10:25

  • +6

Christie Brinkley zavodljiva u crvenom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Christie Brinkley (63) na predstavljanju novog izdanja časopisa Sports Illustrated Swimsuit u New Yorku zasjala je u crvenom kombinezonu kojim je istaknula obline, a na party je povela i svoje dvije kćeri, od kojih je jedna briljirala, dok se druga spotakla o kamen zvan - modni neukus

Bivši top model Christie Brinkley (63) promovirala je sinoć u New Yorku novo izdanje magazina Sports Illustrated Swimsuit. Iako plavokosa ljepotica neće krasiti naslovnicu časopisa, za nju su ipak rezervirane stranice koje imaju naslov 'Christie Brinkley i dalje je živa vatra'. Ovakav naslov i priliči ženi u 60-ima koja izgleda 30 godina mlađe, a koja je pak tajna njezine mladolikosti, možete pročitati ovdje

Na crveni tepih došla je u pratnji svojih kćeri Sailor i Alexe Ray, no slobodno možemo reći da Brinkley izgleda kao da je njihova sestra. Manekenka je odjenula uski crveni kombinezon koji je vrištao 'večeras sam najljepša!'.

Zavodljiv stajling upotpunilaje zlatnim štiklama i crvenom clutch torbicom. Iako bismo voljeli vidjeti torbicu u nekoj drugoj boji, moramo priznati da Brinkley izgleda senzacionalno. Ova dugogodišnja vegetarijanka cijeli svoj život provela je u modnoj industriji, stoga itekako zna koja joj odjeća najbolje pristaje.

Uvijek savršeno dotjerana manekenka i za ovu priliku raspustila je plave uvojke, svoj zaštitni znak, kao i ženstvena izdanja u kojima je najčešće viđamo. Iako nije pokazala duge noge, i ovoga puta je briljirala.


Njezina starija kći Alexa Ray (31) za ovu je prigodu odjenula svilenu haljinu na bretele i s uzorkom leoparda, koja i nije najbolji izbor, a cjelokupan stajling upotpunila je crnom kožnom jaknom i crnim sandalama s platformom.

Mlađa Sailor Ray (18), za razliku od svoje sestre, uspješno je izvršila modni zadatak. Osim što podsjeća na majku, čini se da je naslijedila i istančan modni ukus. Zablistala je u dugačkoj crnoj koktel haljini s prozirnim dijelovima te upečatljivim pernatim završetkom. Klasične crne stiletto štikle i crna torbica, crveni ruž i romantični valovi u kosi detalji su koji daju završni pečat njezinom stajlingu.

Christie Brinkley, unatoč godinama, neustrašivo snima modne editorijale i to ni više ni manje nego u kupaćem, pa je tako s kćerima snimila editorijal za Sports Illustrated Swimsuit. U provokativnim pozama Brinkleyice su pozirale uz more.