SREĆA U TUČEPIMA

Žanamari: Radujem se majčinstvu

28.10.2014 u 15:36

Bionic
Reading

Otkako se sa suprugom preselila u rodne Tučepe, pjevačica Žanamari Perčić uživa u sasvim novim radostima. Šetnje uz rivu, romantične večere sa suprugom uz šum mora, uređenje novog doma i pokoja svirka njezina su svakodnevica u kojoj, kako nam je ispričala za tportal, neizmjerno uživa

'Deset godina, koliko sam bila u Zagrebu, svakodnevno sam bila svima na raspolaganju, što je zaista iscrpljujuće. Tako da se nije teško ponovno priviknuti na moje Tučepe. Došla mi je takva godina da se u slobodno vrijeme želim odmoriti, a ne juriti s eventa na event. Uživam u šetnjama uz rivu i ne partijam do pet ujutro, već odlazim do restorana na večeru i lijepo mi je', govori nam pjevačica Žanamari Perčić. Otkako se u lipnju udala za Marija Perčića, zajedno s njim preselila se u rodne Tučepe u kojima uređuju gornji kat obiteljske kuće.

A na pitanje kako je u braku, Žanamari odgovara s oduševljenjem. 'Super, ludilo! Ništa nam se nije promijenilo jer ionako od prvog dana živimo zajedno. Svi se boje braka, ali mi smo jako dobro ušli u cijelu tu priču', kaže nam pjevačica. Šuškanja o trudnoći nije nam željela potvrditi, ali majčinstvu se neizmjerno veseli.

'Ne bih ništa rekla o tome. Velika nam je želja imati dijete. Je li se to već dogodilo ili nije, to samo Bog zna', kaže Žanamari i na pitanje kakva će biti majka kaže da će se prvenstveno truditi s djetetom izgraditi odnos povjerenja. 'Životne stavove i odnos prema drugima i sebi dijete uvijek poprimi od roditelja. Mario i ja imamo bez pretjerivanja najbolji odnos i komunikaciju koju dvoje ljudi može imati, tako da će jednog dana, kada budemo imali dijete, ono imati savršen primjer upravo kod kuće. Ni dijete, a ni odraslog čovjeka ne možeš naučiti nečemu stegom i prisilom, nego samo vlastitim primjerom i ponašanjem. Ne vjerujem ljudima koji pričaju jedno, a rade drugo. Trpjela bih to 18 godina i onda pobjegla', objašnjava nam lijepa pjevačica koja je ponovno svoju plavu kosu obojila u prirodnu smeđu boju.


No njezin je dragi voli u svim njezinim izdanjima. Iako su oboje mislili da nisu romantični, njihovi postupci su ih demantirali. 'Mario me zaprosio nakon mjesec dana, a kasnije mi je priznao da je već nakon tjedan dana kupio prsten. Odmah sam pristala. On je čovjek za kojim sam bila luda, ali opet je bilo rano, jer ne znaš u što se upuštaš. No nisam dvojila ni trena. Od prvog trena kada smo se vidjeli, to je bilo to', priznaje pjevačica i dodaje kako joj je ljubav najveća inspiracija. Stoga će uskoro svojoj publici predstaviti novu pjesmu za koju je sama napisala tekst, uglazbila ju je zajedno s gitaristom svog benda Gordanom Dragićem, a cijeli bend je pridonio aranžmanu. Riječ je o pjesmi 'Prokleto lagano' koja dijelom progovara i o njihovoj ljubavi. 'Osjećam se kao da sam pronašla svog pravog muškarca. Sada imam najveću ljubav u životu', rekla je Žanamari, dodajući da s bendom, ali i suprugom redovito održava akustične svirke.