PRAVO IZNENAĐENJE

Zamišljaju li muškarci ovako idealan stan?

15.11.2012 u 07:28

Bionic
Reading

Stan koji vam danas predstavljamo smješten je Stockholmu, a skandinavski dizajneri već su odavno poznati kao jedni od najboljih. Ne čudi stoga što i ovaj stan izaziva toliko pozornosti

Mnogi ljudi misle kako su ženski stanovi puno ljepši, uredniji i bolje uređeni od muških stanova. No je li to doista tako? Najnovije fotografije pokazuju i dokazuju da muški dom itekako može biti maštovit i uređen s puno ukusa.


Stan koji vam danas predstavljamo smješten je Stockholmu, a skandinavski dizajneri već su odavno poznati kao jedni od najboljih. Ne čudi stoga što i ovaj stan izaziva toliko pozornosti. Kad bi se morao opisati u samo tri riječi, onda bismo rekli da je urban, ali udoban i maštovit.

Prostorom prevladavaju tamne boje, ali su u savršenoj ravnoteži s namještajem i detaljima, pa prostoru nimalo ne nedostaje topline i one istinske atmosfere doma. Iako ulazi u kategoriju urbanih stanova koji katkada znaju biti hladni, ipak je riječ o prostoru koji nudi sasvim udobno i ugodno iskustvo življenja.

Posebno iznenađuju detalji kojima su inače sklonije žene. U ovomu stanu savršeno su uklopljeni u cjelovitu priču. Primjerice, veliki i neobični luster u dnevnom boravku savršeno se stapa bojama i materijalima ostatka namještaja. Ako želite vidjeti kako izgleda savršen muški dom, svakako zavirite u našu fotogaleriju.