UTJECAJ CHIARE FERRAGNI

Zahvaljujući najpoznatijoj modnoj blogerici ovaj Zarin komad s polica je nestao brzinom svjetlosti

12.10.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Stvarnost je takva da niste morali sjediti u prvom redu na revijama renomiranih dizajnerskih brendova da biste znali da će se pletenina itekako nositi u novoj sezoni jesen/zima, a s obzirom na veliki prošlogodišnji uspjeh, bilo je očekivano da će se pojaviti njezine nove verzije

Da se za pleteninu više ne vežu isključivo komadi poput klasičnih džempera i kardigana, sasvim je jasno iz jednog pogleda na aktualne dizajnerske kolekcije i ponudu popularnih high street brendova. Pletenina je uvjerljivo zavladala svijetom haljina, suknji, hlača, pa čak i modelima grudnjaka u službi topa, a ove sezone ističu se efektni modeli kardigana.

Jedan takav svojim vjernim obožavateljicama početkom sezone predstavio je popularni španjolski brend Zara po cijeni nešto višoj od 200 kuna, a nije mu odoljela ni slavna talijanska trendseterica Chiara Ferragni.

Da sve što dotakne uspijeva pretvoriti u zlato, ova slavna Talijanka potvrdila je i u slučaju navedenog Zarinog kardigana. U ružičastoj boji i s dodatkom krznenog ovratnika, spomenuti kardigan uspio se rasprodati u svega nekoliko minuta od lansiranja i javne podrške Chiare Ferragni, a predstavljen je i u pastelnoplavoj i bež inačici.