ULIČNA MODA

Zagrebačku špicu preplavili udobni i topli kaputi, a u centru pažnje bile su dvije dobro poznate domaće influencerice

15.01.2021 u 17:51

Bionic
Reading

Iako kafići još uvijek nisu otvorili svoja vrata, pregršt je razloga da prošetate centrom grada i pridržavajući se epidemioloških mjera uživate na svježem zraku, obavite šoping na aktualnim sniženjima i u kavi iz termosice uživate u jednom od mnogih zagrebačkih parkova. Tportalov fotograf na špici je zatekao brojne Hrvatice koje pandemija nije dala smesti, ako ništa drugo barem ne u naumu da izgledaju stajliš

Na zagrebačkoj špici u svako doba dana vlada prava modna revija. Hrvatice svojim stajlinzima svakim danom iznova dokazuju da mogu parirati vodećim street style zvijezdama, što nam je drago vidjeti. I ovog puta tportalov fotograf 'ulovio' je odlične stajlinge koji su zaslužili dodatnu pažnju.

Ono što možemo primijetiti je da Zagrepčanke obožavaju udobne i tople bunde od umjetnog krzna i teddy i bouclé kapute. Sva tri spomenuta modela ove sezone igraju vodeći ulogu na modnoj sceni, kako zbog svog luksuznog izgleda, tako i zbog činjenice da griju bolje od bilo kojeg klasičnog vunenog kaputa.

Bez obzira odaberete li dugi ili kratki model, s teddy kaputom ili bundom nećete pogriješiti. Ako vas muči koji model kupiti, sve ovisi o tome preferirate li i inače žive boje ili ste naklonjeni provjerenoj crnoj ili boji devine dlake koju ćete lako uklopiti u svaki stajling. Naš savjet je da isprobate više modela i odlučite se za onaj u kojem se najbolje osjećate. Jednostavnije od toga ne može.

U moru odlično odjevenih Hrvatica oštro oko našeg fotografa spazilo je i dvije naše dobro poznate influencerice - Doru Predojević i Pamelu Smoljanić.

Djevojke su od glave do pete bile odjevene u 'must have' komade sezone. Dok je Dora robusne čizme uskladila s crnim štramplama, vunenim hlačama i dolčevitom, Pamela ih je jednako vješto spojila s trapericama ravnog kroja i retro izgleda.

U galeriji pogledajte sve stajlinge sa zagrebačke špice koje je tportalov fotograf zabilježio svojim objektivom.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street-threadz