NAGRADNJAČE

Zagrebački velesajam i tportal vas vode na Ambientu!

03.10.2016 u 11:25

Bionic
Reading

Ambienta, 43. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu

Na 16.000 četvornih metara taj će projekt ove godine biti prezentiran u redizajniranom obliku, i to kroz tematske priče. Tako će AmbiDOM predstaviti sve vrste namještaja, parketa, vrata, prozora i dekora, AmbiPRO donosi materijale, opremu i strojeve, AmbiENERGO biomasu i pelete dok će Ambi DESIGN DISTRICT predstaviti novitete u industriji namještaja te nove trendove uređenja interijera.

U partnerskoj suradnji s Udruženjem drvno-prerađivačke industrije pri HGK snagu i potencijale drvne industrije predstavit će najznačajniji domaći proizvođači.

U pripremu i realizaciju projekta izravno su uključeni grad Zagreb, Hrvatska gospodarska komora, te sve sastavnice Zagrebačkog holdinga.

Uz snažan stručni program, brojne prostorne i zabavne atrakcije te nagrade kao što je kuhinja po odabiru u vrijednosti od 30.000 kuna, pronađite inspiraciju i oplemenite svoj dom.

Više informacija pogledajte ovdje

Zagrebački velesajam i tportal daruju vam 5 x 2 ulaznice za Ambientu, a dobitnici su:

Željka Bajsić
Marija Krznarić
Jan Merlin
Ivana Roca
Radmila Birač