ULIČNA MODA

Zagrebačka špica vrvjela je atraktivnim djevojkama koje modu imaju u malom prstu

25.02.2021 u 12:01

Bionic
Reading

Visoke temperature izmamile su na gradske ulice brojne Hrvate i Hrvatice koji su jedva dočekali podružiti se i napuniti baterije na suncu, a zagrebačka špica vrvjela je modno osviještenim djevojkama koje su s kavom u ruci i u trendi komadima bile glavna atrakcija

Nebrojeno puta dosad hvalili smo stil Hrvatica koje itekako prate modne trendove i paze da svake sezone u svoje kolekcije uvrste barem nekoliko aktualnih komada po uzoru na vodeće street style zvijezde. I proteklih dana nagledali smo se briljantnih odjevnih kombinacija u kojima su Zagrepčanke prodefilirale Cvjetnim trgom kao modnom pistom.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Tportalov fotograf imao je poprilično lak zadatak 'upecati' genijalne stajlinge koji su preplavili centar grada. Gotovo da nije postojala djevojka koja na sebi nije imala barem jedan must have komad o kojem bruje modni stručnjaci - od traperica širokih nogavica, koje su zamijenile popularnost skinny modela, pa do robusnih modela čizama koje slove kao vodeći trend sezone.

Posebnu pažnju privukao je neodoljiv par na špici. Djevojka u kaputu u boji devine dlake i predimenzioniranim tenisicama te njen četveronožni ljubimac odnijeli su lentu najslađeg dua, dok smo lijepoj brineti u poderanim trapericama, majici s natpisom, kožnoj jakni i kaubojkama na petu, s crnom torbicom Pinko u ruci, dodijelili titulu najcool djevojke na špici.

I ovog puta najviše Zagrepčanki šetalo se špicom u robusnim čizmama s debelim potplatom, a koje ove sezone apsolutno nemaju konkurenciju. Ove su čizme preplavile trgovine i zaista nije problem pronaći odlične modele po super cijenama.

Većina Hrvatica odlučuje se za modele u provjerenoj crnoj boji, koja pristaje uz apsolutno sve, no model u bijeloj boji u kojem se špicom prošetala jedna djevojka u trenu će podignuti baš svaki stajling. Lijepa brineta je svoje bijele čizme uskladila s crnim skinny trapericama i dolčevitom te popularnom flanel jaknom kariranog uzorka. Ovaj odličan outfit od nas je zaslužio odličnu ocjenu!