ULIČNA MODA

Zagreb kao Pariz: Od toliko genijalnih stajlinga koje smo zatekli na špici teško je izdvojiti onaj najbolji

09.02.2021 u 14:02

Bionic
Reading

Koliko pažnje Hrvatice pridaju svojim odjevnim kombinacijama i koliko stila imaju, najbolje se dalo vidjeti proteklih dana na ulicama Zagreba. Tportalov fotograf udobno se smjestio na zagrebačkoj špici i strpljivo čekao da se ispred njega prošeću Zagrepčanke u najboljim outfitima, a ono što je zabilježio svojim objektivom je za svu pohvalu!

Toliko genijalnih stajlinga prodefiliralo je Cvjetnim trgom, popularno zvanim i zagrebačka špica. Toliko da nam je zaista bilo teško izdvojiti najbolji stajling. Svojim modnim izdanjima Hrvatice su još jednom dokazale da mogu konkurirati vodećim street style zvijezdama iz Pariza, Milana, Londona i drugih modnih metropola.

Ono što se da primijetiti (iz aviona) je da Zagrepčanke itekako pomno prate aktualna događanja na modnoj sceni. Vrlo dobro znaju što je 'in', a što 'out' i, što je najvažnije, znaju nositi trendove.

Ne znamo je li nas više oduševila lijepa brineta koja je poderane traperice i hit robusne čizme uskladila s predimenzioniranom puffer jaknom i remenom u struku, zgodna plavuša koja je vrećaste traperice strpala u visoke čizme i sve uskladila s dugačkom prugastom košuljom, skupocjenom Diorovom saddle torbom, krznom i velikim šeširom ili pak čedni i istovremeno chic look lijepe brinete s crvenom beretkom i buketom u rukama, koja nas je podsjetila na glavni lik iz serije 'Emily u Parizu'.

Kada je originalnost u pitanju, djevojke su zaista zaslužile aplauz i malo medijskog prostora u ovo vrijeme kad se moda čini kao potpuno nevažna stvar, a trenirke su preplavile gradske ulice.

Zavirite u galeriju i pogledajte sve stajlinge sa zagrebačke špice koje je tportalov fotograf zabilježio svojim objektivom.

  • +5
Ulična moda - @street.threadz by Matej Grgić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz