Ginger Sushi Bar

Zagreb dobio još jedno mjesto za ljubitelje sushija

21.05.2014 u 15:02

Bionic
Reading

U centru Zagreba otvoren je Ginger Sushi Bar. Adriana i Zvonimir Dobrović, sestra i brat iz Zagreba, zaljubili su se prije 10 godina tijekom duljeg boravka u Japanu u gastronomsku ponudu ove daleke zemlje. Vrativši se u Hrvatsku nisu prestali sanjati o tome da Zagrebu donesu ono što je i njih osvojilo, široka ponuda sushi hrane, visoke kvalitete po pristupačnoj cijeni, upravo onako kako to postoji i u Japanu

Stoga su svoju ljubav i strast pretočili u Ginger Sushi bar smješten u Masarykovoj ulici 21 koji je jučer za uzvanike i prijatelje svečano otovoren.

Ponuda Ginger Sushi Bara koncipirana je na način kako to postoji u etabliranim japanskim restoranima, ali ima i mogućnost take out-a. Izborom kvalitetnih namirnica nisu narušili svoju prvotnu ideju da cijena mora biti pristupačna, pa je tako ponuda cca 50% niža od sličnih u gradu.

U Ginger Sushi baru zaposlena su 3 kuhara, a za potrebe većih kapaciteta obzirom da ponudu ovog zanimljivog jela žele proširiti i u segment maloprodaje, dio je proizvodnje automatiziran.

Sushi koji ćete jesti u Ginger Sushi baru sadržavat će škotski losos cijenjen od strane stručnjaka zbog svoje kvalitete, a poznato je da je ovaj losos duplo skuplji od npr. norveškog. U ponudi se nalazi i japansko pivo.

Ime Ginger Sushi bara, nastao je iz asocijacije na crvenu kosu ovih zanimljivih mladih ljudi. Radno vrijeme je svakog dana osim nedjelje od 10 do ponoći, sasvim dovoljno da u svakom trenutku možete doći do ovog ukusnog i zdravog gastro užitka.