jeanne damas

Zaboravite na dosadne stajlinge: Evo kako nositi bijelu košulju i suknju na chic način

29.02.2024 u 09:23

  • +2

Jeanne Damas

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Klasične kombinacije košulja i suknji mogu postati pomalo bezlične i stvoriti osjećaj kao da svaki dan nosite isto, no male razlike u stiliziranju učinit će veliku razliku

Klasična bijela košulja odavno je na glasu kao nepogrešiv izbor za svaku prigodu, a ako vam je kojim slučajem njena jednostavnost pomalo dosadila, pronađite inspiraciju u posljednjem stajlingu slavne modne zaljubljenice Jeanne Damas.

Poznata francuska dizajnerica i osnivačica modne kuće Rouje poznata je po kombinacijama koje su oličenje chica te savršen primjer stila koji se nosi na pariškim ulicama.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Posljednji stajling kojim je oduševila fashionistice nosila je na reviji Christiana Diora, pokazujući nam koliko dobro možete izgledati spoj bazičnih komada.

U neodoljivo chic outfitu bezvremensku bijelu košulju nosila je zavodljivo dubokog dekoltea te šarmantno podignutih rukava, dajući nam odličnu ideju kako oživjeti ovaj klasičan komad u toplijim danima.

  • +12
Bijele košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Elegantnu košulju spojila je sa ženstvenim preklopnom plisiranim suknjom tamnoplave boje, oslanjajući se na aktualni trend nošenja upravo asimetričnih krojeva te plisiranog dizajna koji će biti iznimno popularan u narednom periodu.

Sve je upotpunila salonkama iste plave nijanse i za kraj nam pokazala najbolji način da minimalistički stajling podignemo na višu razinu, birajući upečatljivu torbicu u boji svijetlog trapera.

KRALJICA MAXIMA

Bijela košulja uvijek izgleda elegantno, pogotovo u kombinaciji s ovakvom suknjom

Pogledaj galeriju