KLASIČNO I NENAMETLJIVO

Zaboravite na crnu, siva je vječna i tako elegantna

01.02.2024 u 13:58

Bionic
Reading

Da su jednostavna rješenja i najbolja, redovito nam potvrđuju ljubiteljice modnog minimalizma, među kojima je i Angelina Jolie

Slavna humanitarka i modna ikona danas je utjelovljenje klasičnog chica, a njezina je garderoba prepuna vrhunskih komada koji odolijevaju aktualnim trendovima.

Angelina Jolie u svakoj prigodi pokazuje svoj briljantni osjećaj za stil u kojem prevladavaju klasici poput balonera, kaputa, hlača širokih nogavica, ženstvenih suknji, haljina koje prate figuru, bluza, džempera...

  • +9
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Angelina Jolie

Njezin elegantni stil uklapa se i u aktualni trend tihog luksuza, a on podrazumijeva upravo odjeću jednostavnog i profinjenog izgleda koji nikad neće biti out.

  • +12
Sivi džemperi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jedan od takvih komada zasigurno je i sivi džemper u kojem se nedavno prošetala LA-jem, a odlično se sljubljuje sa svime što imamo u garderobi.

Angelina se koristi isprobanom modnom formulom: prigušene boje poput sive i crne ne samo da se lako kombiniraju, već pri prvom pogledu izgledaju vrlo chic i luksuzno.

Osim sive, tamnoplava i bež boje su koje lako zamjenjuju klasičnu crnu, ali svaki all grey look izgleda odlično promišljeno, nenametljivo i nevjerojatno elegantno. Baš kao što stilisti kažu, siva je nova crna i izgleda vrlo luksuzno, osobito ako je kombiniramo s crnim hlačama, pencil suknjom, komadima načinjenima od kože, kariranim uzorkom...

Sivi džemper djeluje vrlo nenametljivo, no istodobno i vrlo chic, a osim što nas pouzdano grije, odlično se uklapa u svaki stajling.

Slavna glumica tako je svoj prekrasni sivi pleteni džemper spojila sa širokim crnim hlačama, crnim gležnjačama na petu, avijatičarskim naočalama i crnom torbicom.

Upravo ovakav komad je pametna modna investicija jer će vas godinama dobro služiti pa ako nađete sivi džemper koji vam odgovara, ugrabite ga na aktualnim sniženjima, samo pripazite da ima što veći postotak vune.