MAGNET ZA POGLEDE

Jennifer Lopez priziva proljeće s dekolteom do pupka i okićena cvijećem

24.01.2024 u 14:58

Bionic
Reading

Novo izdanje Tjedna visoke mode u Parizu u punom je zamahu, a latino diva odlučna je u namjeri osvajanja titule najbolje odjevene dame u prvim redovima revija

Na spomen kolekcija visoke mode, ime libanonskog dizajnera Elieja Saaba na pameti je brojnih ljubitelja mode. Ovaj modni vizionar, čije kreacije za hod crvenim tepihom redovito biraju slavne holivudske dame, u Parizu je ponovno priredio modni spektakl za pamćenje.

U ulozi slavne gošće na Saabovoj reviji, posebnu pozornost osigurala je latino diva Jennifer Lopez. Odjevena u zavodljivu haljinu slavnog Libanonca, prekrivenu raskošnim, cvjetnim ogrtačem, 54- godišnja zvijezda malo koga je ostavila ravnodušnim.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novi Tjedan visoke mode u Parizu otvorila je dolaskom na reviju brenda Schiaparelli, u izdanju kojim je također dominirao motiv cvijeća. Njega je istaknula raskošnom jaknom, stvorenom od sedam tisuća pupoljaka bijelih ruža, kako je javnosti otkrio brend.

Stvorenim lookom za reviju Lopez je također otkrila i novi imidž u znaku bob frizure, a za spomenuta izdanja angažirala je provjeren glam tim predvođen stilistima Robom Zangardijem i Mariel Haenn.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia