sjajne nijanse

Zaboravite na crnu: Metalik trend nikad nije bio poželjniji, a nosi se od jutra do mraka

03.07.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Metalik boje, isprva rezervirane za blagdansku sezonu, sada su ulaze u svakodnevnu garderobu. Morate priznati, svjetlucavi stajlinzi nikada nisu bolje izgledali

Svake godine nekoliko boja obilježi određena godišnja doba. Bilo da je riječ o sezoni proljeće/ljeto ili jesen/zima, metalik i srebrne nijanse, koje smo navikli nositi u svečanim prilikama, činit će tako poželjan kromatski štih narednih nekoliko sezona.

Srebrna boja, zvjezdana nijansa 2024. godine

Prepustite se disko groznici koja tinja u vama! Ako ne i prije, onda sljedeće ljeto bit će u nijansama svjetlucave srebrne koju ćemo prigrliti u svim njezinim oblicima. Komadi s futurističkim prizvukom i gotovo znanstveno-fantastičnim impulsom dolaze u raznim oblicima, od kratkog topa, komada s gotovo s umjetničkim detaljima, ultraseksi slip haljina, šljokičastih hlača pa do kombinezona za žene i muškarce.

Na modnim pistama Tjedna muške mode za proljeće/ljeto 2024. neki su dizajneri potvrdili svoju opsjednutost aluminijskom bojom. Kod Amija hlače su upečatljive i pojačane mnoštvom šljokica. Dries Van Noten pak prihvaća ovaj trend varijantom šarene košulje, Marine Serre nudi model balonera ravno iz budućnosti, a ERL predstavlja cijelu svoju kolekciju u metalik bojama.

Poželjan srebrni trend već je uzeo maha prošle sezone, infiltrirajući se na modne piste modnih kuća kao što su Blumarine, Diesel ili Gucci čiji je kaput sa srebrnim nitima komad koji se ne zaboravlja.

Kako već sada srebrni trend uklopiti u garderobu?

Bez suzdržavanja posegnite za komadima koji se ističu na policama i vješalicama. Izbor je doista šarolik, a čak se i zagriženi klasičari uspjeti suptilno zablistati s odjevnim komadima kao što je srebrni top ili uska majica. Ultimativni komad u metalik nijansi svakako je midi suknja, bili uska ili lepršava koja će podići baš svaki stajling, a jednom kada je nabavite, nosit ćete je podjednako u dnevnim i večernjim varijantama. Za one modno neustrašive tu su metalik hlače ili pak vječno izazovne srebrne haljine.

  • +15
Odjeća u srebrnoj boji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo