ultimativni vodič

Najbolji modeli: Osam trendova sandala koje vrijedi kupiti ove sezone

01.07.2023 u 10:53

  • +42

Trendi sandale za ljeto

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Možda ste već napravili ljetne planove, ali što je s vašom ljetnom garderobom? Bez obzira na stil, jedno je sigurno – garderobu je nemoguće transformirati u ljetni look bez para dobrih sandala. Ako tražite nešto trendi, ovim modelima nećete pogriješiti

I dok ljeto zapravo tek počinje, svaki bi ormar trebao imati barem jedan par dobrih sandala. Ako još uvijek tražite prave, ovaj vodič za trendove ljetnih sandala bit će vam od pomoći.

Ove sezone vlada šarolikost, od modela koji u prvi plan stavljaju udobnost, zatim zahvalnih primjeraka koji pokrivaju prste ili pak modela koji neće otkriti cijelo stopalo poput širokih sandala s remenom. Oni koji vole privlačiti pažnju neće se odvajati od elegantnih sandala od rafije ili modela na vezanje inspiriranih glazbenim festivalima. A ako tražite nešto jednostavno ili klasično, ovosezonski trendovi ni tu vas neće razočarati.

Nenametljive natikače

Savršeno ležerne i stilski jednostavne, ove sandale za svakodnevno nošenje utjelovljuju bezbrižan ljetni stav. Od neutralne kože i laganih silueta, sigurno će pristajati uz sve u ljetnoj garderobi.

Rafija u svježem izdanju

Od Marninih valovitih natikača do Tod'sovih ravnih sandala, ove sezone ne nosimo tipične ljetne sandale od rafije. Ljetna verzija ove prirodne teksture postaje još istaknutija.

S remenčićima

Onima koji ljeto provode na vrućem asfaltu i onima koji cijene funkcionalnu modu svidjet će sandale s remenčićima. Bez opterećenja hoće li skliznuti, njihov zdepastiji potplat izgleda iznenađujuće cool uz ljetne haljine.

Za putovanja i sanjarenje

Na festivalima ili dalekim destinacijama, ove su sandale namijenjene za šetnju. Nitne i ukrasi te gladijatorske siluete pogađaju onu zavodljivu boemsku crtu.

Tanga sandale i japanke

Japanke su klasičan stil transformiran u najotmjeniju ljetnu cipelu, a ovaj trend obećava da će se zadržati još dulje vrijeme.

Fiherman sandale odavno nisu za ribarenje

  • +13
Fisherman sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Klasična silueta sandala s remenčićima dobila je odobrenje Gabriele Hearst i The Rowa, što ribarske sandale čini jednim od najcool izbora ovog ljeta.

Nimalo klasične crne natikače

Oni koji žele da stvari budu jednostavne, ali jednako elegantne, svakako trebaju isprobati jednu od ažuriranih verzija crnih kožnih natikača.

Sandale za dan i noć

Nikada ne znate kamo vas mogu odvesti ljetni dani, a ukrašene ravne sandale, u kojima možete hodati čitav dan, dovoljno su blistave i kad padne mrak i odjenete svečanije stajlinge.