hit za proljeće

Zaboravite na crne i smeđe torbe: Modeli u ovoj vibrantnoj boji trenutno su preplavili ulice

02.03.2024 u 09:22

Bionic
Reading

Od torbi za nošenje na ramenu do velikih shopper torbi, uključujući upečatljive bucket modele i ručne torbice, pogled na uličnu modu tijekom mjeseca mode ili pak na ponudu luksuznih, ali i high street brendova kristalno je jasan – proljetne torbe bit će zelene boje

Uz veliku dominaciju torbi kestenjastih nijansi te nešto suptilnijih bež tonova, zelene torbe obilježit će proljeće 2024.

Dovoljno je baciti pogled na uzvanike na održanim i aktualnim tjednima mode, ali i street style kombinacije u prijestolnicama.

  • +2
Zelene torbe Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Od Londona, preko New Yorka, pa do Pariza i Milana, sve vrvi zelenim torbama u svim varijantama: od torbi preko ramena do shopper varijanti, bucket modela ili mini verzija.

Ali i izvan modnih prijestolnica veliki brendovi i dizajneri, kao što su Hermès, Loewe, Bottega Veneta ili The Row, u širokoj paleti boja u svojim katalozima imaju i zelene torbe.

Maslinastozelena, zelena boja staklene boce, boja pistacija, mahovine, šume – ove zime čitava paleta Pantoneove zelene materijalizira se u obliku torbe koja će definitivno obilježiti ovo proljeće.

U Zari, Mangu ili H&M-u, primjerice, sada su dostupne pristupačne verzije za sve ukuse. Iako se na prvi pogled može činiti da je ova boja teška za kombiniranje, istina je da jako dobro izgleda u gotovo svim stajlinzima.

za vitke i duge noge

Ciao, Milano! Talijanke su prigrile odvažne stajlinge, a najveći hit su ovakve torbice i čizme

Pogledaj galeriju

Slijedeći diktate modnih stručnjaka, influencera i stilista, zelene torbe posebno su korisne za dodavanje razigranosti odjevnim kombinacijama crne, bež ili bijele boje.

Oni najhrabriji čak je miješaju s plavom i ružičastom, no za to je potrebno ipak malo više odvažnosti i modne neustrašivosti.

  • +9
Zelene torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo