FAMILY HOTEL VESPERA

Zabavan hotelski smještaj za cijelu obitelj

28.05.2009 u 14:23

Bionic
Reading

Mali Lošinj od ove sezone može se pohvaliti novouređenim hotelom Vespera koji nosi četiri zvjezdice i epitet obiteljski. Mnoštvo sadržaja za najmlađe, kompleks vanjskih bazena s vodenim atrakcijama čine ga idealnim izborom za obiteljski odmor

Hotel Vespera najnoviji je u nizu hotela visoke kvalitete u sklopu Jadranka hotela d.o.o. Prve goste primio je 10 . svibnja, a svečano otvaranje bit će 5. lipnja. Hotel je smješten u Sunčanoj uvali, 50 metara od mora i dva kilometra od središta Malog Lošinja do kojeg se dolazi za 20-ak minuta lagane šetnje.
 

Hotel ima 404 smještajne jedinice različitog tipa i i nudi brojne sadržaje prilagođene obiteljima s djecom. Međutim, posebna atrakcija hotela svakako je family aqua fun, kompleks vanjskih bazena s više od tri tisuće četvornih metara, koji se proteže na tri kaskadno položene razine prema moru. Najveći bazen s masažerima i vodopadima dugačak je 25 metara, a tu su i dva manja bazena za djecu s raznim vodenima atrakcijama, slapovima, toboganima, vodenim figurama klauna... Oko bazena je sunčalište u obliku palube broda i jacuzzi s pogledom na more.

Cilj hotela Vespera je profilirati se kao obiteljski hotel pa je puno uloženo u uređenje samog hotela, ali i okoliša i edukacije osoblja, istaknula je direktorica hotela Silvija Radeka. Samo u uređenje okoliša uloženo je 700.000 eura. Tako su sam objekt i okoliš u skladu s trendovima modernog dizajna, a posebna je pažnja posvećena brojnim detaljima, a sve u svrhu što bezbrižnijeg odmora.

Roditeljima su na raspolaganju usluge čuvanja djece kao i najam potrebnih sadržaja, od hranilica, krevetića za djecu od dječjih kolica, mini-bifea do posebnog kutka za mame u restoranu u kojem mame mogu pripremati djeci hranu koju najviše vole. Kao pravi obiteljski hotel, Vespera ima i bogato uređene igraonice za djecu sa sadržajima namijenjenim svakom uzrastu, od igrački i strunjača za najmlađe članove obitelji do Playstationa za tinejdžere.

Pored hotela je i dječje igralište, igralište za odbojku na pijesku, a roditeljima su na raspolaganju i profesionalno vođeni programi animacije prilagođeni svim dobnim skupinama djece (baby club, mini club i teen club). Sedam animatora stalno se brine o djeci, a odražavaju se i kreativno-edukacijske radionice dok se strogo vodila računa o tome da sve bude izrađeno od prirodnih materijala ekološkog podrijetla. Prostor za igru proteže se na 300 četvornih metara, a najmlađima definitivno neće nedostajati zabave pa tako mogu uživati u danu upoznavanja s dupinom, mini-disku, sportskim natjecanjima, potrazi za blagom i raznim drugim oblicima animacije. U Vesperi je sve podređeno djeci, poručila je direktorica marketinga hotela Sanja Trajkov.

U samoj blizini hotela Vespera nalazi se hotel Aurora, a dva hotela međusobno se nadopunjuju svojim bogatim sadržajima. No osim hotelske ponude koja je sada postala bogatija za pravi obiteljski hotel, Mali Lošinj nudi i dobro poznati otočki mir, hladovinu preko 110 godina stare borove šume i čisto more. Lošinjani se posebno ponose čistoćom zraka, a jer je tamo zrak i službeno prve kvalitete, što ga čini idealnim klimatskim lječilištem, a u mirisima Lošinja može se uživati na čak 220 kilometara uređenih šetnica.