ANJA ALAVANJA:

'Za svog bih Jakova tukla, grizla, čupala i štipala'

12.05.2013 u 11:47

Bionic
Reading

Povodom Majčinog dana razgovarali smo s poznatim majkama koje su nam objasnile koliko ih je ta životna uloga promijenila

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin postala je majka kćerkice Paole prije dvije i pol godine. 'Majčinstvo me promijenilo 100 posto. Sve što sam mislila da je važno prije Paole, otkad je ona tu, nebitno je!Odlično se nosim s izazovima majčinstva. Svaki dan je novi izazov, nova borba. Nastojim biti smirena, hladne glave pri rješavanju problema. Nikako nisam stroga u odgoju niti bih željela biti. Svaka djetetova dob donosi izazove i situacije koje su za mene nove', rekla nam je Antonija.

Anja Alavanja je majka slatkog Jakova, a uloga majke, kaže, nije ju puno promijenila, ali priznaje da postala borbenija.
'Kako me majčinstvo promijenilo? Ja mislim da nije uopće. Tako mi je to bio normalan tijek događaja. Nisam postala bolja i plemenitija osoba, već borbenija. Za svog bih Jakova tukla, grizla, čupala, štipala... Neki ga je klinac na moru slučajno poprskao, a ja sam mu sve po spisku. Naravno, kasnije sam se ispričala, kako i dolikuje majkama sa završenom bečkom školom. Zatim, brza sam kao munja kad god moram nešto obaviti bez njega, samo da ga što prije vidim. A najbolje mi je kad odem sa svojim curama napokon van i onda pričamo o muškim komadima, ali ovim našim, u pelenama. Uglavnom, nisam mogla niti zamisliti da možeš toliko voljeti stvora koji te budi po deset puta po noći, budi stopalom u nos, tjera da kavu piješ stojeći, vadiš cicu gdje god. Eto, ovaj frajer smije raditi ono što dosad nitko nije', smije se Anja.

Lani Klingor je najveća sreća vidjeti svoju Kiaru kako se smije, a nedavno nam je otkrila da je s majčinstvom izgubila potrebu biti lijepa, raditi spotove u kojima je zgodna te željeti da svi pričaju kako je talentirana. Sada jedva čeka uspavankama koje je snimila za Kiaru uspavljivati i svoje i drugu djecu.